Skip to main content

Wiking Yacht Club klubélet

Buli a Mangustán

mangusta- le-saint-james-yacht

Július végén nagyszabású, „Wiking dj a Dunán” elnevezésű hajós rendezvényt szervezünk, amelyen 8 órán keresztül neves hazai DJ-k fogják szolgáltatni a zenét a Duna jelenlegi legnagyobb privát jachtjáról, a Le Saint-James Mangustáról. A hajó – amelyről bővebben is olvashatsz a magazin 20. oldalán kezdődő cikkünkben – a Marina parti kikötőnkből indul, és lassú menetben kerüli majd meg a Szentendrei-szigetet, amelyet a rendezvényre regisztrált hajósok követnek. Az eseményhez bárki csatlakozhat, de csak a regisztrációt követően tudjuk biztosítani a hajósok számára, hogy saját hajójukban hallgathassák a Mangusta fedélzetéről szóló muzsikát.

Új Wiking-büfé vár Sződligeten

Ezentúl nemcsak a szakértő gondoskodás miatt lesz érdemes megállnod a sződligeti Wiking-kikötőben, hanem egy finom frissítőért is, ugyanis új büféépületben várjuk az éhes hajósokat. A főtt ételek, ínycsiklandó szendvicsek, hamburger és hot dog mellett kávéval és számtalan más finomsággal várunk benneteket legújabb, sződligeti Wiking-büfénkben!

Újraindítottuk a Horányi Hajógyárat!

1994-es bezárása után idén tavasszal a Wiking Yacht Club munkatársainak kezei között újjászületett és megnyitott a Horányi Hajógyár. „A célunk nem kisebb, mint új életet lehelni a hazai hajógyártásba. Az új termékek, hajók és a hajókat kiszolgáló létesítmények tervezése, legyártása és megépítése mellett a már meglévő alumínium- és acélhajók karbantartása és időszakos parti szemlére való felkészítése, felújítása is biztos kezekben van nálunk a gyárban.” A Horányi Hajógyárral kapcsolatos további tervekről a 98. oldalon bővebben is mesél Varga Miklós, a Wiking Yacht Club igazgatója.

Megújul a hajógyári-szigeti kikötő

Tervbe vettük, hogy megújítjuk a Wiking Yacht Club fővárosi bázisát, a Hajógyári-szigeten működő kikötőnket, amelynek első lépéseként új arculatot kapott az egyik legfontosabb épületünk, a szerviz. Az új épületben – amit máris használatba vettek munkatársaink – két hajó beállására alkalmas hely várja a kis- és nagyhajókat, hogy gondos kezek között essenek át a szükséges munkálatokon. A fedett szervizépület lehetővé teszi, hogy a kollégáink télen is folyamatosan dolgozhassanak a hajók következő szezonra való felkészítésén, ügyfeleink pedig egy kellemes ügyfélváróban konzultálhatnak szakembereinkkel.

Vízre szállt a DunApp!

Örömmel jelentjük be, hogy a Wiking Yacht Club égisze alatt elindítottuk Magyarország első hajós applikációját, a DunAppot, amely mostantól minden dunai hajós kedvenc útitársa lesz. A mobilapplikáció mind iOS-re, mind Android készülékre díjmentesen letölthető, így ha te is szívesen kipróbálnád, milyen fantasztikus programlehetőségekkel a mobilodban vághatsz neki a 2020-as hajós szezonnak, nincs más dolgod, mint letölteni a DunAppot!