Skip to main content

A múlt a szívünkben, a jövő a kezünkben A Horányi Hajógyár 21. századi felvirágoztatásával az a célunk, hogy a nagyhajó- és kikötőépítés mellett a tervezéssel, szállítással és engedélyeztetési folyamatok lebonyolításával kiszolgáljuk saját fejlesztéseinket, illetve teljes körű, komplex megoldásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, emellett példát mutassunk és biztosítsuk a szakmai fejlődés, valamint az edukáció lehetőségét a felnövő generáció számára. Nem ismerünk lehetetlen!

Csikorogtak a funky slágerek, recsegett-ropogott a táncparkett, amikor az idei év utolsó buliján Dan von Schulz talpalávalójától még a drakula maszk is megrepedezett. Klassz volt így zárni a hajós szezont, hálásan köszönjük nektek, hogy eljöttetek, és a frenetikus jelmezekért és odaadásért pedig külön taps és elismerés, mert a lelkesedésetekkel bennünket is igazán megleptetek!

Át is adtunk egy halom ajándékot azoknak, akikre a rendezvény alatt a legtöbben szavaztatok, így boldog tulajdonosa lett a @mitsubishi és @subaru teszt-hétvégéknek, a Varsányi Pincészet Party borainak és az Imola Hotel Platán wellness ajándék jegyeinek!

Köszönjük, hogy eljöttetek, és együtt búcsúztathattuk veletek a 2021-es hajós rendezvényeket!

Ezen a napon ismét a KICSIKÉ volt a főszerep, hiszen SZŐDLIGETI kikötőnkbe délelőtt 10.00 órától vártuk azokat a gyerekeket – és felnőtt kísérőiket -, akiknek egy kicsivel kevesebbet mért az élet. A Wiking Yacht Club hajósai ezúttal is hihetetlen gyorsasággal jelentkeztek saját hajóikkal kapitánynak, hogy a játékokkal – és finom falatokkal – teli napon a HAJÓZÁS élményével is gazdagíthassák a mindennapokat.

IMÁDTUK! WYC • FUNKY MONKEY DJ PARTY
Napközben még szerényebb volt a menet, de amikor Jász Andris bedurrantotta a szaxofont, András Józsa Andrew J bepörgette hozzá a lemezeket és Kökény Attila megvillantotta zseniális hangját a stégek közé varázsolt víziszínpadunkon , beindult a véráram és felparázslottak a tekintetek. Az egész napos fergeteges DJ partyt a Fortuna ördöge, Dan von Schulz vezette – a mi legnagyobb örömünkre-, és végtelenül hálásak vagyunk, hogy ilyen sokan eljöttetek az ismét felejthetetlenre kerekedett Marina-parti szezonzáró rendezvényünkre.
A retro hangulatot gasztro-fronton a Piknik UtczaBár, a Moncheese Raclette Food Truck és a Borkas biztosította, a kétkerekű szélsebességet, hogy még egy percre se unatkozzunk, a NIU elektromos motorok és robogók csapata garantálta.
Köszönjük a Mitsubishi Hungary és Subaru Hungary fáradhatatlan srácainak, hogy a színpompás járműparkkal szórakoztatták az arrajárókat, illetve a Varsányi Pincészet boldog, idén 30 éves szülinapos tulajdonosainak a fantasztikus Grand Selection borokat!
KÖVETKEZŐ Funky Monkey RENDEZVÉNY: 2021. október 31.
Wiking Yacht Club • Vedd könnyedén…
#wikingyachtclub #hajózás #koncert #dj #kikötő #party #djschulz #fortuna #diszkó #retro

Köszönjük, hogy idén is ilyen sokat eljöttetek, és hogy mind a hétköznapokban összepacsizós hajósainkkal, mind az éves zátonybulira érkező barátainkkal személyesen is találkozhattunk, és együtt élhettük át ezt a napsütésben, finom ételekben, jó társaságban és fergeteges hangulatban gazdag napot!

Hálásak vagyunk a Pizza Casa Luigi fáradhatatlan csapatának az ételekért és jeges frissítőkért, a Varsányi Pincészetnek a fröccsökért, az Efoil Hungarynak a szárnyaló víziparádéért, a Zorall zenekarnak a parádés koncertért. Köszönjük a Cégmenedzser – Pontos vezetői információk, egyszerűen csapatának, hogy az esküvős progijuk helyett ránk szavaztak, a GARMIN.hu-nak, hogy idén sem tévesztettük el az irányt, a Mitsubishi Hungary és Subaru Hungary srácainak pedig az évek óta tartó – és kitartó – segítségét, támogatását!

Külön hálásak vagyunk SAJÁT Wiking Yacht Club kollégáinknak, akik heteken át azon fáradoztak, hogy minden a legtökéletesebb legyen ezen a napon, és erőt, energiát nem kímélve húzták, vonták, tették-vették, cipelték és szerelték a felszerelést, a berendezést, az úszószínpadot, a bútorokat, szereltek, festettek, szögeltek, és szállították az utasokat.

Reméljük, hogy jól éreztétek magatokat, hiszen ezt az egészet azért tesszük, hogy a hazai hajós élethez mindig egy picit hozzátéve a dunai hajós programok színvonalát még magasabb szintre emeljük.

Nem kérdés, hogy szentendrei kikötőnk maga a megtestesült nyugalom szigete, JÚNIUS 26-i szezonnyitónkon pedig megnéztük, hogyan pörkölődik saját, legújabb VÍZISZÍNPADUNK nyári naplementéjében az a KICSI GESZTENYE!

Imádtuk, hogy ennyien eljöttetek és velünk tartottatok ezen a nem mindennapi rendezvényen, ahol 12.00 órától szentendrei kikötőmestereink, Horváth Tibiék legtutibb fogásait falatoztuk, este 20.00-tól pedig a TNT legismertebb dalaira egy óriásit mulattunk!

5 hét alatt 5 rendezvény bár bennünket is próbára tett, pontosan ez az a hangulat és érzés, amit tavaly ősszel megálmodtunk nektek! SZŐDLIGETI SZEZONNYITÓNKON az EMELET együttessel indítottuk a 2021. évi hajós koncertsorozatot, napközben pedig a Varsányi Pincészet díjnyertes borait, a Wiking-büfé finomságait és Lázár Chef specialitását kóstolhattátok. A közös kihajózás nekünk a csúcs, így azt most sem hagytuk ki, és imádjuk, hogy ahogy Sződligeten is, úgy egyre többen csatlakoztok hozzánk, hogy megismerjétek, buli szinten mit perdít a Wiking.

Az AUGUSZTUS 14-i Helemba-Zátonybuliig ugyan még van egy kis idő, ezért is tartogattuk erre az időszakra az elmúlt hetek buli-anyagait, hogy miközben jövünk a részletekkel, addig is egy kicsit pezsegtessük az adrenalint.

Szikrázó napsütés, parádés hangulat és végre egy kis minőségi idő VELETEK! Köszönjük, hogy az idei hajós szezon első Wiking Yacht Club bulijára (sporteseményére) ilyen sokan eljöttetek!
Köszönjük @lazarchef-nek a páratlan gourmet falatokat, a @varsnyipinceszet-nek a díjnyertes borokat, a @reinasbikinis szépségkirálynőinek a fantasztikus fürdőruha bemutatót, kikötőmestereinknek pedig a felejthetetlen @thomasbreitlingfashion show-t! Folytatjuk…
Wiking Yacht Club | Vedd könnyedén… MARINA-PART

Mosolygós Wiking-csapatunkkal – és néhány lelkes Klubtagunkkal – idén is fákat ültettünk SZENTENDREI kikötőnkben. #építünk #szeretjük
Köszönjük a szállítmányozáshoz használt verdákat a Mitsubishi Hungary és Subaru Hungary srácainak, az izotóniás védőitalokat pedig az idén 30. szülinapját ünneplő Varsányi Pincészetnek!
Wiking Yacht Club │ Vedd könnyedén..