Karbantartott utánfutók, szakszerű szállítás

A hajója biztonsága, a mi referenciánk

Utánfutó bérbeadás

Jetski utánfutó

Hajószállítás

ORSZÁGOKON ÁTÍVELŐ HAJÓSZÁLLÍTÁS

Hajót vásárolni vagány! De mi történik akkor, ha új vizekre eveznénk, és közbeszól a szárazföld? A feladat bár bonyolult és buktatókkal teli, egy igazi Wiking számára ez egyszerűbb, mint a szakállnyírás!
Tegyük a szívünkre a kezünket! Amikor az autópályán tekintélyes monstrumként feltűnik mellettünk egy kamion, platóján négy méter magas, húsz méter hosszú, három méter széles yacht-szállítmánnyal, legyünk bármilyen profi sofőrök, ott egy kicsit összeszorul a torkunk. Nem csak a hajó-csoda lenyűgöző látványa miatt, hanem mert mindjárt ott a kérdés is: „HOGY KERÜLT EZ IDE?”

GÖRÖGORSZÁGTÓL A DUNÁIG, AMSZTERDAMTÓL AZ ADRIÁIG

Görögország partjaitól a Dunáig, Amszterdam romantikus csatornáitól az Adriáig, többféle útitervvel, daruzással, vízből ki – vízbe be szolgáltatással, speciális járműparkkal és rugalmas, hatékony megoldásokra kész, elszánt csapattal biztosítják számunkra, hogy Európa-szerte nagyjából 1 hónap leforgása alatt oda szállítsák imádott hajónkat, ahová csak szeretnénk.
Ha bátrak vagyunk, és rendelkezünk annyi spiritusszal, kedvvel és szállítói kapacitással, hogy saját magunk oldjuk meg a nyaralásra, charter üzemeltetésére vásárolt hajóink fuvarozását, természetesen erre is van lehetőség; a nemzetközi engedélyek beszerzésében is szívesen segítenek a Wikingek. Amennyiben viszont a kényelmet, és nem utolsósorban a szívünk csücskén ringó hajónk biztonságát tartjuk mindennél fontosabbnak, úgy pukkantsuk ki azt a pezsgőt nappalink puha fotelében, és bízzuk a szállítást profikra. Négy és fél méter magasságig, Európa határain belül, villogóval vagy anélkül, rendőri felvezetéssel, egyedi engedélyek beszerzésével, biztonságosan. Mert a luxus a yachtunknak is jár.

NEMZETKÖZI ENGEDÉLYEK BESZERZÉSE

Ha bátrak vagyunk, és rendelkezünk annyi spiritusszal, kedvvel és szállítói kapacitással, hogy saját magunk oldjuk meg a nyaralásra, charter üzemeltetésére vásárolt hajóink fuvarozását, úgy erre is van lehetőség; a nemzetközi engedélyek beszerzésében is szívesen segítünk. Amennyiben viszont a kényelmet, és nem utolsósorban hajónk biztonságát tartjuk mindennél fontosabbnak, úgy pukkantsuk ki azt a pezsgőt nappalink puha fotelében, és bízzuk a szállítást profikra.

Négy és fél méter magasságig, Európa határain belül, villogóval vagy anélkül, rendőri felvezetéssel, egyedi engedélyek beszerzésével, biztonságosan. Mert a luxus a yachtunknak is jár.

  • A vezetőség minden igényt kielégítő hajószállítási szolgáltatásban részesítette cégemet, megbízásom alapján Marseille-ből Budapestre kért fuvar igényemet profi módon megtervezte, a 11 m hosszú, 3,8 m széles hajót vér profi gépkocsivezetővel minden gond nélkül leszállították.
    K. Miklós

Kérdése van? Hívjon minket! Segítünk.

Tervezzük meg együtt Hajószállítását!

írjon nekünk, akár itt!

TOP
HÍVÁS
EMAIL