Skip to main content

Hazai és nemzetközi hajószállítás speciális járműparkkal, engedélyek beszerzésével és rugalmas, hatékony megoldásokkal, 4 és fél méteres hajómagasságig.

Belföldi hajószállításNemzetközi hajószállítás

MOTOROS HAJÓSZÁLLÍTÁS

VITORLÁS HAJÓSZÁLLÍTÁS

Motoros hajók szállítása
Vitorlás hajók szállítása
Túlméretes hajószállítás
Belföldi hajószállítás
Engedélyek beszerzése
Szaktanácsadás
Nemzetközi szállítás EU határain belül
Hajószállítás teljes körű ügyintézése
Rendőri felvezetés ügyintézése

Varga Miklós

hajószállítás

+36 20 974 5952
varga.miklos@wiking.hu

Országokon átívelő hajószállítás

Hajót vásárolni nagyon vagány! Szelni a világ vizeit átadva magunkat a végtelen szabadság érzésének, valóban leírhatatlan élmény! De mi történik akkor, ha úgy döntünk, új vizekre eveznénk, de közbeszól a szárazföld? A feladat bár bonyolult és buktatókkal teli, egy igazi Wiking számára ez egyszerűbb, mint a szakállnyírás!

Tegyük a szívünkre a kezünket! Amikor az autópályán százharminccal békésen autókázva méltóságteljes árnyék borul ránk és az útra, majd tekintélyes monstrumként feltűnik mellettünk egy kamion, platóján egy négy méter magas, húsz méter hosszú, három méter széles jacht-szállítmánnyal, legyünk bármilyen profi sofőrök, ott azért egy kicsit összeszorul a torkunk. Nem csupán azért, mert maga a hajó-csoda lenyűgöző látvány, hanem mert mindjárt ott a kérdés is, mely kéklő tenger hullámaként tör agyunk muslincákkal teli szélvédőjére: „Hogy került ez ide?”

Európa legnépszerűbb vizei

A válasz rémesen egyszerű, ugyanis ma már az országokon átívelő hajószállítás – az országonként előírt szabályozásokat figyelembe véve természetesen – nem akadály. A Wiking Yacht Club profi kollégái számára legalábbis biztosan nem az, hiszen nemcsak az utak részletes előkészítésében és megtervezésében, de a nemzetközi engedélyek beszerzésében is nyugodtan számíthatunk rájuk. Hiszen ha azt mondjuk, hogy a hajózás luxus, miért ne érdemelné meg a szállítás is a prémium kategóriás ügyintézést és kiszolgálást?

Görögország partjaitól a Dunáig, Amszterdam romantikus csatornáitól az Adriáig többféle útitervvel, daruzással, vízből ki – vízbe be szolgáltatással, speciális járműparkkal és rugalmas, hatékony megoldásokra kész, elszánt csapattal biztosítják számunkra, hogy Európa-szerte nagyjából 1 hónap leforgása alatt oda szállítsák imádott hajónkat, ahová csak szeretnénk.

Nemzetközi engedélyek

Ha bátrak vagyunk, és rendelkezünk annyi spiritusszal, kedvvel és szállítói kapacitással, hogy saját magunk oldjuk meg a nyaralásra, charter üzemeltetésére vásárolt hajóink fuvarozását, természetesen erre is van lehetőség; a nemzetközi engedélyek beszerzésében is szívesen segítenek a Wikingek. Amennyiben viszont a kényelmet, és nem utolsósorban a szívünk csücskén ringó hajónk biztonságát tartjuk mindennél fontosabbnak, úgy pukkantsuk ki azt a pezsgőt nappalink puha fotelében, és bízzuk a szállítást profikra. Négy és fél méter magasságig, Európa határain belül, villogóval vagy anélkül, rendőri felvezetéssel, egyedi engedélyek beszerzésével, biztonságosan. Mert a luxus a jachtunknak is jár.

Hogyan szállítunk?

Speciális járműparkkal

Tapasztalt, gyakorlott sofőrökkel

Rugalmas és hatékony megoldásokkal

„A vezetőség minden igényt kielégítő hajószállítási szolgáltatásban részesítette cégemet. A megbízásom alapján Marseille-ből Budapestre kért fuvarigényemet profi módon megtervezte, a 11 m hosszú, 3.8 m széles hajót vérprofi gépkocsivezetővel, minden gond nélkül leszállították.

K. Miklós
505-cabin

Kérdésed van? Segítünk!

Kérj ajánlatot!

Ajánlatkérés elküldése

    Személyes adatok

    Szállítás napja

    Tovább a hajószervizhez!