Skip to main content

Budapesti Hajózás – Városnézés és élmény vagy akár gasztronómia

Mind ez megtalálható azoknak a program szolgáltatóknak a kínálatai között,akiknek ajánlataival szeretnék megismertetni olvasóinkat. Manapság a Budapesti hajózás már sokkal több mint egy hobbi, általa számos egyéb szolgáltatás, legyen az sport vagy gasztronómia is elérhető. De hogyan is hajózzunk és lakjunk jól egyszerre? Hol lehet jót hajózni és közben még sportolni is kicsit.

Budapesti Programok – Hova menjünk,ha a természetbe vágyunk, de nem elég számunkra a napozás vagy egy séta?

Sokak fejében van ez a kérdés hétköznapokon, amikor már a hétvégéi programot tervezik. Budapest méltán híres gyönyörű nevezetességeiről, hiszen minden évben túristák millió csodálják meg Európa egyik legszebb városát. Ennélfogva kár lenne nem élni a helyadta lehetőségekkel. Mi a Wiking Yacht Clubnál körbe néztünk, hol máshol mint a vízen, hogy mit is tudunk ajánlani azoknak, akik több izgalomra és értékesebb időtöltésre vágynak, mint egy sima fagyizás.

1)  Sétahajózás Budapesten

Első számú ajánlatunk között szerepel a vízközelbe vágyóknak és azoknak akik nem is tudják hova menjenek egy unalmas délutánon egy röpke Sétahajózás Budapesten belül. A túra  75 percen kersztül mutatja be a résztvevőknek Budapest leghíresebb pontjait a Dunáról, teljesen egyéni perspektívából csodálva. Egy hajó fedélzetéről ideális lehetőséget kapnak mindazok akik élnek-halnak a fényképezésért és egyéni, nem hétköznapi módon szeretnék megörökíteni a várost és szeretteiket. Garantáljuk,hogy az ott készült képek az éjjeli polcon fognak landolni vagy a közösségi oldalak borítóképein.

A program ideje alatt a vendégek igénybe vehetnek audio tárlatvezetést magyar és külföldi nyelveken egyaránt. Ideális családoknak, baráti társoságoknak esetleg pároknak, akik szeretnének egy kellemes délelőtött vagy délutánt, esetleg estét eltölteni. Indulási időpontok szinte a nap minden időszakában vannak a hét minden napján.

A hajón elérhető ételek és italok segítségével könnyedén elégíthetjük ki egy másik fontos elvárásunkat, az étvágyunkat. Kínálatok között megtalálhatóak pizzák, hotdog, panini, waffel és különböző szendvics félék, valamint ezek mellé a büfé szolgáltat üdítőket és alkoholos italokat is, ennél fogva bátran ajánljuk Wiking névre hallgató hajót legénybúcsús társaságoknak is, itt biztosan nem marad senki szárazon.