Skip to main content

Kikötők

Modern, impozáns kikötőkkel várunk a Dunán 4 helyen: a belvároshoz közeli Marina-parton és a Hajógyári-szigeten, valamint a nyugalom szigetén Szentendrén és Sződligeten. Összesen 660 hajóhellyel és profi csapatunkkal biztosítjuk számodra a gondtalan kikapcsolódást, akár Klubtagunkként, akár vendéghajósként látogatsz el hozzánk!

Hajóértékesítés

A kérdés hajóvásárlásnál sosem az, hogy milyen típust keresel, hanem hogy milyen célra használod majd hajódat! Éppen ezért a széles márkakínálat mellett több évtizedes, hazai és tengeri hajózásban szerzett tapasztalatunkkal, valamint tesztelési lehetőséggel állunk rendelkezésedre, hogy érdemben segítsük hajóvásárlásodat!

Hajószerviz

Hajószervizünket, szolgáltatásainkat és eszközparkunkat folyamatosan fejlesztjük annak érdekében, hogy minél több időt tölthess családoddal, barátaiddal gondtalanul a vízen. Egész évben elérhető szerviz-szolgáltatásainkat hajótípustól és hajómérettől függetlenül igénybe veheted, hiszen vérprofi csapatunk kihívás tekintetében nem ismer lehetetlent!

Programok

Lépj ki az unalmas hétköznapokból és hagyd hátra a rutint! Hajós programjainkon garantált a minőségi kikapcsolódás, a mennyei falatok és a fergeteges parti! Koncertekkel, hajós teszt-napokkal és gyermekjótékonysági rendezvényekkel várunk tavasztól őszig, hogy az értékes szórakozás mellett, ha szívesen tennéd, egy kicsit adhass is!

Akadémia

Motoros és vitorlás hajóvezetői képzéseinken Európa belvizeire szerezheted meg hajóvezetői engedélyedet. Online elméleti képzésekkel és budapesti gyakorlati-, valamint vizsgahelyszínekkel várunk, hogy néhány hét alatt megszerezhesd hajós jogosítványod! Jelentkezz online, vagy add ajándékba szeretteidnek a tudást!