Wiking Yacht Club • Kikötői élmények

A vizek szerelmeseként hisszük, hogy a hajózás nem csupán sport, de igazi kikapcsolódás mindazoknak, akik tartalmas pihenésre, értékes szórakozásra és egy jó csapatra vágynak.

Magyarország legnagyobb jachtklubjaként fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink, hajós barátaink számára a legmagasabb szakmai színvonalú, komplex szolgáltatást nyújtsuk ne csak a vízen, de a szárazföldön is, hogy a hajózás minden pillanata valódi élményt és a luxus utolérhetetlen érzését jelentse a kihajózástól egészen a kikötésig.

Kalandra fel! Találkozzunk a Wiking-kikötőkben!

HAJÓGYÁRI-SZIGETMARINA-PARTSZENTENDRESZŐDLIGET

Varga Miklós

a Wiking Yacht Club vezetője

+36 20 974 5952
varga.miklos@wiking.hu

Hajógyári-sziget

A Hajógyári-sziget kikötője egyik büszkeségünk, hiszen nem csupán 200 hajó számára nyújt lehetőséget a biztonságos kikötésre, de a Wiking Yacht Club saját szervizeként is üzemel Budapest szívében.

Igazi hajós oázis, hiszen itt bátran fel is tankolhatsz, a benzinkút mellett pedig daruzási lehetőséget és komplex kikötői szolgáltatást is biztosítunk az itt megpihenő hajósok számára. Frekventált elhelyezkedése miatt a Hajógyári-sziget nemcsak a hazai, de a nemzetközi hajós társadalom körében is igen népszerű, mely folyamatos fejlesztésre, és az egyre bővülő igények magas szintű kielégítésére ösztönöz bennünket.

hajogyarisziget@wiking.hu+36 20 953 4366
HAJÓTÁROLÁS
ÁRAM
IVÓVÍZ
ZUHANYZÓ
WC
VÍZI BENZINKÚT
SZERVÍZ
DARUZÁS
UTÁNFUTÓ TÁROLÁS
24 ÓRÁS ŐRZÉS
INFORMÁCIÓ

Boros Mária

Kikötővezető

Angyalosi Tibor

kikötőmester

Balog László

kikötőmester

Szűcs Miklós

kikötőmester

“Számomra fontos, hogy a hajóm biztonságban tudhatom. Bármiben segítséget kértem, azt azonnal megkaptam. A kikötőben családias a hangulat. Szeretem ezt a kikötőt és másoknak is csak ajánlani tudom.”

G. Jakab

Kikötő elérhetősége

+36 20 953 4366hajogyarisziget@wiking.hu

Marina-part

Modern, impozáns kikötő, ahol a helyi adottságoknak köszönhetően szinte folyamatos a party-hangulat.

A 150 hajónak helyet adó, hullámvédett kikötő aktív pihenést garantál kicsiknek és nagyoknak egyaránt, hiszen az uszálystrand mellett futball-, kosárlabda- és teniszpálya, kerékpárkölcsönzési lehetőség, valamint grill-terasz is várja az igazi klubéletre vágyókat. A Marina-partra a vizes vagányok már jet skivel is érkezhetnek, ahol az igazán menő életérzést nemcsak az úszómedence, a jakuzzi, a napozás és a hideg-jeges élvezetek, de a Gyugyi’s Bistro parádés gasztro-kínálata is biztosítja.

marinapart@wiking.hu+36 20 466 7910
HAJÓTÁROLÁS
ÁRAM
IVÓVÍZ
ZUHANYZÓ
WC
SÓLYÁZÁS
ÉTTEREM
SPORTPÁLYA
ÚSZÓMEDENCE
24 ÓRÁS ŐRZÉS
INFORMÁCIÓ
BOGRÁCSOZÓ HELY

Magyar Lukács

kikötőmester

Kondor Zsolt

kikötőmester

“Nagyon lelkes és segítőkész csapat. Bármi kérdésem volt, egyikük mindig a rendelkezésemre állt a kikötőben. Sőt! Még néha azon túl is! Köszönöm, fiúk!”

M. Béla

Kikötő elérhetősége

+36 20 466 7910marinapart@wiking.hu

Szentendre

Budapestet épphogy elhagyva, Szentendrén a nyugalom szigetén, festői környezetben összesen 120 hajó pihenhet meg kényelmesen.

Kellemes madárcsicsergés, kényelmes, bérelhető mobilházak, kerékpárkölcsönzési lehetőség, hatalmas füves terület és egy pihentető jakuzzi garantálja az idelátogató Klubtagok számára, hogy a hajózás ezen része is klassz élményekkel, grillezéssel, piknikezéssel, vagy egy romantikus, fagylaltot és lángost majszoló korzózással lehessen tele.

szentendre@wiking.hu+36 20 466 7901
HAJÓTÁROLÁS
ÁRAM
IVÓVÍZ
ZUHANYZÓ
WC
SÓLYÁZÁS
ÉTTEREM
UTÁNFUTÓ TÁROLÁS
KANNÁS TANKOLÁS
24 ÓRÁS ŐRZÉS
INFORMÁCIÓ
BOGRÁCSOZÓ HELY

Horváth Tibor

kikötőmester

Drexler Attila

kikötőmester

“A Wiking szentendrei kikötőjét meglátva komolyan elgondolkodtunk azon, hogy kell-e nekünk nyaraló! Ápolt zöld gyep, kulturált kikötő, meleg ételek és hideg italok, extra finom kávé, a háttérben pedig az Óváros! Hála Tibinek és a kollégáknak, ide tényleg pihenni jár az ember!”

Kocsor Imre és Dóra

Kikötő elérhetősége

+36 20 466 7901szentendre@wiking.hu

Sződliget

Budapesttől 30 km-re igazi vidéki, idilli hangulat várja a csendre és nyugalomra vágyókat.

A hajósok mellé itt már becsatlakoznak a horgászok is, hiszen a természet nem bánt szűkmarkúan a Duna menti városkával, jutott a természeti kincsekből bőven. Hullámvédett kikötőnkben – ahol a Dunakanyar egyetlen vízi benzinkútja biztosítja a hajósok számára a prémium minőségű üzemanyagot – azoknak nyújtunk kiváló tárolási lehetőséget, akik szeretik a családias hangulatot és a varázslatos Dunakanyar közelségét.

szodliget@wiking.hu+36 20 466 7939
HAJÓTÁROLÁS
ÁRAM
IVÓVÍZ
ZUHANYZÓ
WC
VÍZI BENZÍNKÚT
SÓLYÁZÁS
UTÁNFUTÓ TÁROLÁS
24 ÓRÁS ŐRZÉS
INFORMÁCIÓ
BOGRÁCSOZÓ HELY

Orbán Balázs

kikötőmester

Nagy Gábor

kikötőmester

“A kikötőben, bármikor is érkezem, segítőkész fogadtatásban részesülök. Nem beszélve arról, hogy látványosak a fejlesztések a kényelemre, szépségre és a biztonságra törekedve. A sződligeti kikötő csodás, nyugodt, természetközeli. A büfékínálat fantasztikus, a hajós társak pedig egytől-egyig nagyon normálisak.”

K.Miklós

Kikötő elérhetősége

+36 20 466 7939szodliget@wiking.hu

Győr

(Kikötő fejlesztési projekt)

Győr a folyók városa, ahol a Mosoni-Duna, a Rába és a Rábca találkozik, ezzel lehetőséget adva arra, hogy akár egy kisebb hajóval körbejárjuk a várost. A több, mint 129 ezer lakosú megyeszékhely számos izgalmas esemény helyszíne, jelentős városfejlesztéséhez pedig most a Wiking Yacht Club új kikötőjének megtervezése és kivitelezése adhat hozzá. A kikötőklub kivitelezésére Győr városának szélén, a Mosoni-Duna és az Iparcsatorna torkolatánál található csendes, szeparált területen kerülhet sor. Az egyesület számára fontos a békés környezet biztosítása távol a város zajától. A fejlett infra- struktúrának köszönhetően a Wiking Yacht Club könnyen megközelíthető autóval, tömegközlekedéssel vagy akár kerékpárral is.

Brosúra letöltése

Látványtervek

Tekintsd meg új és használt hajóinkat!