Skip to main content

Belföld az új külföld!

Hálásak vagyunk. Még ha az elmúlt évek szélsebesen szaladó napjait arra is fordítottuk, hogy a kikötők bővítésével, az új hajótípusok piacra történő bevezetésével, hajós akadémiánk fejlesztésével és a kiszolgálás minőségének növekedésével vágykeltő üzemmódra kapcsolva még komfortosabbá és ellenállhatatlanabbá tegyük a dunai hajózást, egy szusszanásnyi időre most mégis megállunk, és dobogó szívvel arra gondolunk: mindezt nektek köszönhetjük! 

Hiszen mit érne az a sok pörölés a szervizben, ha az a hajó nem nektek szépülne? Miért dacolnának kikötőmestereink a februári széllel a stégdeszkákat csavarozva, ha azon nem ti közelítenétek meg tavasztól őszig hajóitokat? Vajon miért ülnénk a darun fent, ha nem emelhetnénk vízre legféltettebb kincseteket, vagy épp miért szerveznénk annyi izgalmas programot, ha nem koccintanátok velünk vállvetve a Helemba-zátonyon? 

Bár az „anyahajó”, a dunai hullámok közti biztonságos kikötő mi vagyunk, ti vagytok a kulcs, a Wiking Yacht Clubnak végtelen bizalmat szavazó bázisa, akik évről évre bennünket választva pöccintitek be a hajómotorokat, értelmet és értéket adva ezzel dolgos hétköznapjainknak. 

Hálásan köszönjük, hogy velünk vagytok, megújult weboldalunkhoz pedig, amelyet szívünk minden szeretetével nektek készítettünk, kellemes és értékes időtöltést kívánunk!

Ismerd meg szolgáltatásainkat!