budapest boatshow
BUDAPEST BOAT SHOW 2019 – HUNGEXPO
2019-02-11
29792832 1726402654083697 1229219805815137722 n 80x80 - Nőnapi ajándékötletek a Wikingektől!
Hajóépítés a Wiking Yacht Clubnál
2019-04-10
NŐNAPI PROGRAM BUDAPESTEN

Kényeztesd szíved hölgyét egy romantikus vacsorával!

Anyák, nővérek, feleségek, menyasszonyok, barátnők. Nincs kétségünk afelől, hogy a nők óriási szerepet játszanak mindennapi életünkben. „Cherchez la femme!” – ahogyan a híres francia mondás is tartja, avagy „Keresd a nőt!”, ami körülbelül annyit jelent, hogy ha keresed valaminek az okát, az előidézőjét, akkor feltehetőleg egy nőt fogsz találni. Így született a kifejezés, hogy "Keresd a nőt és megtalálod az események okát.".

Az ÉDESANYÁNK, aki mindenét nekünk adta és gondoskodott rólunk életünk minden napján, részese volt örömeinknek és bánatunknak egyaránt. Egy NŐVÉR, akivel megoszthattuk gyermekkorunkat és segítségével titkon beleláthattunk a női elme rejtelmes tekervényeibe. A KEDVESÜNK, akivel kiválasztottuk egymást, hogy a hétköznapokban örömet csaljunk egymás szemébe. De ha már szintet léptünk és a FELESÉGÜNKNEK mondhatjuk kedvesünket, idézzük fel a pillanatot, amikor először villant be az érzést, hogy vele szeretnénk leélni az életünket.
Lehet mára GYERMEKEINK ANYJA, aki állandóan segít és a háttérben minden gondot elsimít, miközben egyensúlyoz a család és a munka között, hogy harmóniát teremtsen mindenhol, mindannyiunk számára. Mindenkinek lehetnek nehezebb napjai, de azzal talán mindenki egyetért, hogy SZÍVÜNK HÖLGYEI valóban megérdemlik, hogy évről évre megünnepeljük őket és emlékeztessük őket arra, mennyire fontosak ők a számunkra.
Március 8., vagyis a Nemzetközi Nőnap remek lehetőséget nyújt arra, hogy ezt hivatalosan is kimutathassuk. Hiszen ilyenkor nemcsak a közvetlen környezetünkben élő nőket ünnepeljük, hanem az egész történelmen végigsöprő pozitív női hatásokat, kezdve onnan, hogyan küzdöttek meg a jogaikért, egészen a tényig, hogy minden erős férfi mögött ott áll az a bizonyos NŐ, aki nélkül nem sikerült volna az, ami sikerült, és nem sikerült volna úgy, ahogy sikerült.

Hogyan ünnepeljük a nők napját?

Uraim! Manapság annyiféle és fajta ajándékötlet áraszt el minket hétköznap, amivel – stílusosan – Dunát lehetne rekeszteni. Tudjuk, hogy pontosan itt a bökkenő, hiszen sokszor fogalmunk sincs, hogy a zavarbaejtően sok lehetőség közül mégis minek örülnek a nők? Mi most merészen utánajártunk. Meglepő válaszokat kaptunk, így megszületett ez a cikk, hogy segítsünk azoknak, akik bizonytalanok a témában. Mi a megoldás? A hölgyek annak örülnek, ami szívből jön! Annak örülnek, ami valóban kifejezi a legmélyebb hálánkat irántuk, és nem azt mutatja, ahogyan hazafelé rohanva beugrottunk egy ajándékboltba „letudni” az egészet.
Valahogyan megérzik, ha így tettünk. Van valami kis apró szenzoruk, amivel nagyon is érzik, hogy mennyi energiát fektettünk cserébe az övékéért. Valljuk be, többségében még ezt is elnézik nekünk – bár megjegyeznénk, hogy erősen hangulatfüggő. Éppen ezért azt javasoljuk, hogy első körben egy apró mosollyal a szánk szélén, csillogással a szemünkben kezdjük el ízlelgetni a szót: „Köszönöm!”. Mert valahogy vissza kellene hozni a hétköznapokba ezt az aprócska, egyszerű és azonnali visszacsatolást. Állítólag megéri.
Apropó! Boldog Zoltán-napot! Hiszen minden évben Zoltán testvéreink a háttérbe kerülnek a női nem ünneplésének napján, ezért megkérünk minden kedves hölgy olvasónkat, hogy miután kedvesen fogadták a feléjük áramló bókokat, forduljanak most Zoltán nevű ismerőseik felé és köszöntsék fel őket névnapjuk alkalmából, ahogyan ezt ők is megérdemlik.
 
 

Tökéletes programok Budapesten nőnap alkalmából? Mi a Wikingnél tudjuk, milyen fontosak a nők! Éppen ezért készítettünk egy rövid ajánlót!