Skip to main content

50. DÜSSELDORFI BOOT SHOW 2019.

Tél kellős közepe van és a már eddig leesett 10 cm-es havat csak a váltakozó hideg teszi mozgalmassá, az olykor beköszönő latyakról pedig ne is beszéljünk. Helyette képzeljük el inkább az idei nyárban rejlő lehetőségeket, ahogyan a kellemes nyári melegben lágy szellő simogatja arcunkat, miközben a Dunán saját hajónkon ringatózunk .
Ennek az álomképnek a megvalósításához kínálunk lehetőséget mindenkinek, aki hozzánk hasonlóan maga is a hajózás, a víz és a vízi sportok szerelmese. Az idén január 19-27. között 50. alkalommal rendezik meg Düsseldorfban azt a világszínvonalú, nemzetközi hajókiállítást, ahol az elmúlt évekhez hasonlóan a Wiking Yacht Club hajós csapata is képviselteti magát, így már január végén várjuk azokat az érdeklődőket, akik időben elkezdenék a nyárra való hangolódást.
Amennyiben éppen álmaid hajójának megvásárlására készülsz, csatlakozz csapatunkhoz Düssledorfban, hogy szakmai segítséggel és megfelelő támogatással a hátad mögött együtt fedezzük fel, milyen meglepetések várnak ránk az idén.

 

Miért érdemes ellátogatni Düsseldorfba?

Sokan elfeledkeznek róla, pedig a hajóvásárlás egyik legfontosabb momentuma, hogy a hajót ki kell próbálni! Az idei düsseldorfi kiállítás tökéletes lehetőséget nyújt arra, hogy ebben a pár napban alaposan körüljárd a témát és megfontoltan hozd meg hajóvásárlással kapcsolatos döntésedet. Ebben segít a 18 kiállítói csarnok a számtalan kiállított hajócsodával, ahol szó szerint kipróbálhatod, teszelheted a járműveket, hogy bevered-e a fejed a szekrénybe vagy hogy a fedélzet a család számára valóban kényelmes-e. Lehet, hogy ezen most nevetsz, de ha a megvásárolt hajón pihenve lelóg a lábad a fekvőhelyről, majd akkor jut eszedbe, milyen fontos lett volna, hogy alaposan teszteld az élményt, amit egy új hajó nyújt.
A hajókiállítás szervezői a fél évszázados születésnap alkalmából különleges programokkal készülnek a látogatók számára, mely EXTRA ÉLMÉNYEKET pedig csak fokozza a 68 országból érkező 2000 kiállító változatossága, amihez természetesen a WIKING YACHT CLUB csapata is teljes szívből csatlakozik, emelve ezzel a rendezvény színvonalát. Találkozzunk hát Düsseldorfban!

 

Hol találsz meg minket?

A kiállítás helyszíne:
• D-40474 Düsseldorf, Am Staad
• Az A44-es út közvetlenül a kiállítás mellett halad el, lekanyarodva pedig 2 nagy parkoló várja az autóval érkezőket.
• A parkolókból különjáratok várakoznak az érkezőkre, melyek közvetlenül a bejárathoz szállítják a vendégeket. 5-ös csarnok, 5C22 „SEALINE” stand

Amennyiben személyesen keresnéd kollégáinkat, az alábbi időpontokban találsz meg bennünket a kiállítás területén. Keress bátran vagy írj nekünk, mert minden kérdésedre szívesen válaszolunk.