Skip to main content

A hajózás szerelemeseinek biztosan nem kell bemutatni a Crownline Boats márkát, ami izgalmas és progresszív megoldásaival lopta be magát a hajókedvelők szívébe. Összegyűjtöttük, hogy mit kell tudni erről a különleges hajócsaládról, aminek egyes modelljei a Wiking Yacht Club új hajók és használt hajók kínálatában is megtalálhatók.

 

A Crownline Boats életérzés

A Crownline Boats az amúgy sok szereplővel bíró hajózási piacon azzal vívta ki magának a figyelmet, hogy igyekszik a lehető legizgalmasabb és előremutatóbb konstrukciókkal előállni. Jelszavuk az innováció, amit sportossággal, kifinomult megjelenéssel ötvöznek, ez a duó pedig segíti őket abban, hogy kitűnjenek a tömegből.

A cég aktív kutatói és fejlesztői tevékenységet folytat. Ennek célja, hogy mindig egy magasabb szintre emeljék a színvonalat, amit aztán újra és újra igyekeznek felülmúlni. A Crownline hajók azokat a hajósokat szólítják meg, akiknek fontos a jó megjelenés, a luxus, de emellett a kényelemből sem szeretnének alább adni. A küllem és a komfort azonban nem minden, hiszen ha ennyi elég lenne, akkor nem egy hajóról beszélgetnénk. A Crownline hajók tipikus vásárlói ugyanis ugyanilyen fontosnak tartják a teljesítményt és a hajózási minőséget is. Ezeket az igényeket igyekszik kiszolgálni a Crownline Boats.

Crownline FAST TAB® hajótest

A cég által kifejlesztett és szabadalmaztatott megoldás a FAST TAB® hajótest, ami jelenleg a piacon az egyik legvonzóbb forma. Előnye, hogy javítja a stabilitást lassú sebesség esetén, jobban gyorsul és kedvezőbb az üzemanyagfogyasztása is.

A hajótest elnevezése az uszonyra utal, ami abban jelenik meg, hogy a hajótesten elhelyezett szellőzőbordák csökkentik a légellenállást, az uszonyszerű fülek segítségével pedig elkerülhetők a kezelési nehézségek. A hajótest szépen besimul a kanyarokban, érzékeny a trimmekre, csak úgy siklik a vízen, mintha a szél szárnyán repülne.

Modellek és kivitelek

A Crownline törekszik arra, hogy olyan hajókat gyártson, amelyek kielégítik a vásárlók igényeit a funkciók és a kényelem tekintetében. Ennek érdekében többféle modellt is árulnak, amelyek rendeléskor személyre szabhatók, bizonyos elemeik variálhatók.

Alapvetően 4 hajótípussal dolgoznak: a Bowrider, a Cruiser, a külső motoros, és a Surf.

A Bowrider egy jól felszerelt klasszikus hajó a Crownline kínálatában. Kifejezetten kényelmesek, az orrnál nagy tér áll rendelkezésre, ahol az utasok kényelmesen elférnek. Megjelenésük exkluzív, mozgásuk pedig akár egy fürge tengeri halé. Ilyen modell például a Crownline 210 SS is, amit a Wking Yacht Club kínálatában is megtalálsz az új hajók között!

A Cruiser típusú hajók hosszabbak és mélyebbek, tele minden jóval, ami a kényelmet szolgálja. Van bennük hálóhely, hűtőszekrény, mikróhullámú sütő, elektromos tűzhely és még folytathatnánk a sort. Igazi kalandjárat, egy luxusmodell, amelyen akár néhány napot is el lehet tölteni.

A külső motoros hajók népszerűsége egyre inkább növekszik. Ennek oka, hogy a motorok roppant megbízhatók és ami a bónusz, hogy nincs szükség a farhajtáshoz szükséges mechanikus alkatrészekre. A Crownline kínálatában az XS és XSS sorozatok a külső motoros hajók.

A Cronwline Surf szériát kifejezetten a szörfösök igényeire tervezték. Egy sportos modell, amelyen a tökéletes hullámzást a Wake Worx tabokkal lehet beállítani, a két további zsákkal ellátott középső ballasztrendszer pedig optimalizálja a hullámok magasságát és hosszát.

Az egyes modellekben különféle kialakítások és megoldások válogathatók össze. Például megválasztható a padló színe és anyaga, a kabin kialakítása, a hajó műszerfala, az úszóplatform. Különféle belsők rendelhetők, van például a fémes hatású platina, az elegáns champagne és az exkluzív torino.

A Wiking Yacht Club a dunai hajózás meghatározó szereplője. Fő szolgáltatásaink között előkelő helyet foglal el a hajóértékesítés. Használt hajók, új hajók és motorcsónakok is gazdára várnak nálunk, kattints és nézd meg kínálatunkat!

https://wiking.hu/