Skip to main content

Hurrá, nyaralunk!

A Bavaria S33-as könnyen a család kedvencévé válik, hiszen kiváló minősége mellett a belakható teret is nagyvonalúan méri. Ez a hajó kategóriájának élvonalát képviseli.

A bajor márka modelljei megkerülhetetlenek, mert nemcsak a hajóik jók, de a köréjük felépített szolgáltatások garmadája is megnyugtató és bizalomgerjesztő. Úgy is fogalmazhatunk, hogy a Bavaria nem hagyja magára ügyfeleit a vásárlás után: világszerte kiterjedt partnerhálózatán keresztül mindig rendelkezésükre áll – mondhatnánk, jóban-rosszban, de igazából sokkal inkább csak jóban. Az S-Line sorozat tagjai is egyértelműen megmutatják, hogy a németek által képviselt magas műszaki színvonal nem légből kapott legenda vagy elcsépelt frázis.

Ezt a kifinomult, részleteiben is tökéletes koncepciót olyan ízléssel tudták berendezni, hogy az a franciáknak vagy olaszoknak is becsületére válna. Az általunk próbált S33-ason meglátszik minden munkaóra, amit a fejlesztésével töltöttek, példás összhangban egyesíti magában a technikát, a funkcionalitást, a sportosságot és a minden igényt kielégítő felszereltséget. Már csak a család vagy baráti társaság hiányzik, és indulhatunk is nyaralni.

Üdülőhajó

A Bavaria S33 ideális nyaralóhajó, amellyel hosszabb időt is a vízen tölthetünk anélkül, hogy bárkinek is hiányérzete támadna a szárazfölddel kapcsolatban. Ebben persze elsősorban a bőséges helynek van döntő szerepe, hiszen úgy a nyitott kivitel (Open), mint a fedett (HT, azaz Hard Top) rendkívül tágas. Ezt okos és praktikus megoldásokkal erősíti a hajó, a kokpit asztal például néhány lépésben napozóággyá alakítható, és itt helyezték el a hűtőszekrényt is, hogy a vendégtérből ne raboljon helyet.

A fedélzeten szellősen, kényelmesen helyezkedhet el mindenki, a bútorok modernek és komfortosak, anyagaikban időjárásállók és masszívak. Ilyen körülmények között remekül lehet beszélgetni, akár partizni, ahol az italok behűtve várnak, és ínycsiklandó falatok készülhetnek a beépített grillsütőn.

Ám aki napozásra vagy fürdőzésre vágyik, ugyancsak partnerére lel a hajóban, amelynek tervezésekor fontos szempont volt a szabadidős tevékenységek maradéktalan kiszolgálása. A kabin szintén tágas és világos, az első és hátsó traktusban is megtalálható duplaágyak még egy kalandokkal teli, hosszabb hajótúra során is komfortos pihenést biztosítanak. A beépített anyagok minősége kifogástalan, a valódi, fából készült bútorok igazi luxusérzetet nyújtanak, elég csak a robusztus és elegáns fürdőszoba tíkfa elemeit megemlíteni.

A nappaliban – a hálóhoz hasonlóan – szintén tágas, prémiumminőségű bútorokkal gondosan berendezett tér fogadja az utasokat, ahol a tökéletes enteriőr kialakításának köszönhetően anélkül foglalhatnak helyet az étkezőasztalnál, hogy egymás személyes terébe furakodnának. A feltűnően bőkezűen mért szekrényekben és tárolókban a hajóban utazó nyolc fő összes cókmókja kényelmesen, különösebb „tetriszezés” nélkül elfér. A Bavaria S33 belső kialakításakor a tervezőknek a kompromisszumok nélküli szépség mellett a nemes anyagokból és optimális helykihasználással megalkotott hajó volt a céljuk.

IDEÁLIS NYARALÓ­HAJÓ, AMELLYEL HOSSZABB IDŐT IS A VÍZEN TÖLTHETÜNK ANÉLKÜL, HOGY BÁRKINEK IS HIÁNYÉRZETE TÁMADNA A SZÁRAZFÖLDDEL KAPCSOLATBAN.

ADATLAP

TELJES HOSSZ: 10,06 M
SZÉLESSÉG: 3,31 M
SAJÁT TÖMEG: 5,88 T
MERÜLÉS: 0,67-1,26 M
TELJESÍTMÉNY: 2-250 LE
ÜZEMANYAG-KAPACITÁS: 520 L
VÍZTARTÁLY: 250 L
SZÁLLÍTHATÓ SZEMÉLYEK SZÁMA: 8 FŐ

Elegáns szabadidő – specialista

Remek partihelyszín • Prémiumbeltér és berendezés

Jó társaságból való

Noha a világ több helyén is készítenek nagyszerű hajókat, a Bavaria renoméjához sokat hozzátesz, hogy bajor. Az iparilag és technológiailag legfejlettebb német tartományban elsősorban a székhelye, München körül csoportosul számos, a saját területén etalonná és hivatkozási alappá érett vállalat. Többek között a Bmw, az Audi, az MAN, A Siemens, de a Microsoftnak is itt található az egyik legnagyobb egysége. München mellett gazdasági központ alakult ki Nürnbergben, Augsburgban, Ingolstadtban. A Bayerisches Chemiedreieck, azaz a bajorországi vegyipari háromszög is itt húzódik a Chiemsee, az Inn és a Salzach közötti területen. Fejlett technológiai ipara mellett azonban Bajorország nem holmi hatalmas gyárudvar. Olyan tájak lélegzetelállító gyűjtőhelye, ahol felejthetetlen vízitúrákat is tehetünk a tartomány legnagyobb folyólyán, az Ausztria felől Passaunál az országba lépő Dunán, illetve mellékfolyóin – akár egy Bavaria S33-as hajón.

Őrző-védő

A Bavaria S33 noha megnyugtató erőtartalékokkal rendelkezik, kialakításánál fogva nem elsősorban sporthajó. A két, egyenként 250 lóerős Volvo Penta motor ugyan képes nagy sprintekre ösztökélni a tízméteres testet, ám ugyan kinek lenne kedve száguldozni, amikor a grillrácson pirulnak a fenséges falatok?

Mindemellett a vezetői környezet szikár, atletikus formajegyeket mutat, és a kis átmérőjű kormány mögött a folyami és a tengeri hajózáshoz szükséges valamennyi műszert és felszerelést megtaláljuk, sőt annál többet is. A navigációs rendszer pontosan és gyorsan teszi a dolgát, és a rendszer kompatibilitási lehetőségei is naprakészek.

A menet közben a kapitányt körbevevő nyugodt, letisztult, funkcionális környezet is azt sugallja, hogy az eszeveszett száguldás helyett az S33-as a stabilitás hajója. Maszszívságával és megingathatatlanságával óvja a családot, megteremtve egy felhőtlen vakáció lehetőségét. A bajor hajóépítők hosszú időre visszavezethető tapasztalata és precíz gondossága csúcsosodott ki az S-Line sorozattal. Ennek a tízméteres modellnek minden porcikáján tetten érhető a technológiai fejlettség, amit sikeresen ötvöztek stílussal és kiváló szolgáltatásokkal.

AZ S33-AS PÉLDÁS ÖSSZHANGBAN EGYESÍTI MAGÁBAN A TECHNIKÁT, A FUNKCIONALITÁST, A SPORTOSSÁGOT ÉS A MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ FELSZERELTSÉGET.

BELESZERETTÉL?

A Wiking Yacht Club segít, hogy a tiéd legyen.

Keresd Rédei Istvánt
a +36 20 956 6059-ös
telefonszámon!