Skip to main content

WIKING KLUBKÁRTYA

Minőségi összetartozás

A TE KÁRTYÁD. A TE KIVÁLTSÁGOD. HASZNÁLD!

A Wiking Yacht Club nemcsak egy hely, ahol megtanulhatunk hajót vezetni, ahol a legmagasabb szakmai segítséggel vásárolhatjuk meg a kiválasztott vízi járművünket, vagy ahol biztonságban tudjuk féltett hajónkat kikötni. A Wiking Yacht Club egy közösség, ahová jó tartozni. Egy, a létszámát tekintve folyamatosan bővülő, különleges csapat, akiket összeköt a természet, a víz és a hajók iránti szeretet, az egymásra való odafigyelés, a barátság és a közös hajós élmények.

ÉRZÉSEK ÉS ÉLMÉNYEK KLUBKÁRTYÁBA ZÁRVA

Számunkra fontos, hogy azok, akik a Wiking Yacht Clubot választják kikötőként, biztonságban, otthon érezzék magukat. Ehhez nemcsak a kikötői szolgáltatásainkat fejlesztjük időről-időre, de különleges, személyre szabott kedvezményeket is biztosítunk, melyeket az évente megújuló külsejű, exkluzív WIKING KLUBKÁRTYÁBA zárunk. Büszkék vagyunk, hogy a több mint 20 éves múltunk alatt több ezer klubkártyát adhattunk már át a kikötőinket választó hajótulajdonosoknak, hiszen ez azt jelenti számunkra, hogy a hazai hajózás terén is igény van a minőségi kikötői szolgáltatásokra.

HOL HASZNÁLHATÓ A WIKING KLUBKÁRTYA?

A Wiking Klubkártya minden szezonbérlettel rendelkező ügyfelünknek jár, mely egyrészt a Wiking Yacht Club valamennyi kikötőjében használható, a kedvezmények a kártya felmutatásával vehetők igénybe. Ezen kívül szerződött partnereink is különleges kedvezményeket biztosítanak. Partnereink listája weboldalunkon megtalálható, ahol személyesen, a Klubkártya felmutatását követően nyílik lehetőség a kedvezmények aktiválására.

MIÉRT ÉRDEMES KLUBKÁRTYÁSNAK LENNI?

Számos okot fel tudunk sorolni, hogy miért éri meg Wiking Klubkártyásnak lenni. Az összetartozás fantasztikus érzésén túl számos kedvezmény biztosítja a kényelmes hajózást, a bográcsozással, jó hangulattal, fantasztikus élményekkel teli hajós programokon való részvételt, a Wiking-kikötők minőségi szolgáltatásainak használatát, és ami az imádott hajónk számára az egyik legfontosabb: a szükséges üzemanyag kedvezményes igénybe vételét. A Klubkártyával automatikusan birtokosai lehetünk a szezon legvagányabb, egyedi készítésű, limitált darabszámú Thomas Breitling – Wiking pique pólóinak. Wiking Klubkártyásnak lenni azért érdemes, mert az összetartozást erősítve mégis megkülönböztet.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR A WIKING KLUBKÁRTYA?

  • Díjmentesen kiköthetsz útközben, bármelyik Wiking-kikötőben
  • Élvezheted a Wiking-kikötők által nyújtott minőségi szolgáltatásokat
  • 10-30%-os kedvezményt vehetsz igénybe szerződött partnereink szolgáltatásaiból
  • 20 Ft/liter kedvezménnyel tankolhatod meg hajódat a Wiking Yacht Club vízi benzinkútjainál
  • Díjmentes részvételt biztosítunk a VIP eseményeken
  • Limitált kiadású, 2019-es Wiking Yacht Club pólót adunk a kártyatulajdonosnak ajándékba