Skip to main content

HAJÓS PARTI-KÜLÖNÍTMÉNY A DUNA KÖZEPÉN

Létezik egy hely, ahol nincs más, csak napfény, sóder és homok. Egy talpalatnyi sziget, egy apró, napsugárban csillanó barnás-narancs folt, amelynek gazdája az ölelő víz, és csak akkor mutatja meg magát a bulizni vágyó hajós közösségnek, ha fenséges ura, a Duna úgy parancsol.

 

ÉLD ÁT AZ IGAZI SZABADSÁGOT!

Buliztál már a Duna közepén? Hajtottad már álomra a fejed egy homokdomb tetején, ahol lámpásod a Hold volt, és hűs-puha takaród a csillagokkal teli nyári égbolt? Ha valami igazán vagány partira vágysz, ahol nincsenek falak és nem értelmezhető a csendháborítás, augusztusban vedd célba a Helemba-zátonyt, és éld át a Wiking Yacht Club hajós csapatával a korlátok nélküli parti-hangulatot!

 

A HELEMBA-ZÁTONY MEGHÓDÍTÁSA

Filmbe illett a pillanat, ahogy a Helemba-zátony említésére 2005 nyarán a Varga-fivérek cinkosan egymásra kacsintottak. Ekkor fogant meg ugyanis az eszme, az igazi szabadság zenével, barátokkal, tábortűzzel felskiccelt hajós képe, amelyhez kellett egy hely, ami közel van, mégis kellően messze. Egy hely, ahol nincsenek szomszédok, ahol rendbontás nélkül maximumra lehet csavarni a hangulatot, és a ropogó tűz mellett zenélve-énekelve a hajósok szíve egy ritmusra dobog. Egy hely a Duna kellős közepén, ahol a nyüzsgő hétköznapok után végre lehullanak a láncok.

Az év nagy részében vízzel borított, közel 800 méter hosszú Helemba-zátony nemcsak megközelítését, de természeti adottságait tekintve is kiváló bulihelyszín, éppen ezért volt könnyű az elmúlt évek alatt beleszeretni. A sóderes, homokos zátony nemcsak a Budapest vonzáskörzetében, de a Magyarország északi részén hajózók számára is egyszerűen elérhető, ráadásul a sekélyes part mellett könnyű horgonyozni és kikötni, így a buli végén mindenki eldöntheti, hogy a hajójában, vagy a csillagokkal borított égbolt alatt akar-e aludni.

 

SAVE THE DATE: AUGUSZTUS 17.

A Helemba Zátonybuli népszerűsége közel másfél évtizede töretlen, amely mára a Wiking Yacht Club egyik ikonikus programjává vált. Nem véletlen tehát, hogy évről-évre egyre több világhírű márka érzi kellően zsiványnak a rendezvényt ahhoz, hogy termékével, szolgáltatásával csatlakozzon ehhez a különleges alkalomhoz. Az idén ismét nagy durranásra készülnek a Wikingek, és bár a részleteket még a titok sejtelmes hulláma övezi, annyit már tudni, hogy a vízzel körülvett zátonyon nemcsak a prémium autógyártás újdonságait csodálhatod meg, de a Ballantine’s-os srácok korlátlan fogyasztású, prémium kategóriás italaikkal és profi DJ-kkel gondoskodnak arról, hogy a hajós barátokkal töltött este 2019-ben is felejthetetlen legyen.

 

CSATLAKOZZ A WIKINGEK HAJÓS PARTI-KÜLÖNÍTMÉNYÉHEZ!

A Helemba Zátonybuli tökéletes helyszín ahhoz, hogy a Duna közepén, a természet egy csodálatos szigetén megállj, lehorgonyozz, és a vízbe csobbanva kisétálj a homokos partra, ahol finom falatokkal, őrületes bulival, és ha lement a Nap, varázslatos csillagtakaróval várunk. A program minden hajóval érkező számára nyitott, a részvétel pedig díjmentes.

 

Hajózz és érezd jól magad! Bulizz velünk a zátonyon és pihenj meg a csillagok alatt!