Skip to main content

ÉLMÉNYEK SODRÁSÁBAN

Egy suhanó jacht, egy tapasztalt hajóskapitány, meglepetésfrissítők a hűtőben és mindenekelőtt a fenséges Duna  szelíd hullámok, varázslatos folyópart, feledhetetlen élmények. Ezeket garantáljuk a Wiking Yacht Club privát és céges élményhajózásain. Az örök esti teliholdon, a földhöz érintett csillagokon és a felhőtlen délutáni verőfényen folyamatosan dolgozunk igény esetén a frissítő nyári záporon is. Hiszen a Wikingek nem ismernek lehetetlent.

A Duna talán már mindent látott „élete” során, amit a maga nyelvén el is mesél nekünk. Zöld hullámait hasítva folyamatosan tárja fel magát előttünk, ugyanakkor misztikus, mint egy ritka, egzotikus fűszer, mégis, a mélyben ma is rejtélyes titkokat őriz. De vajon milyennek látja más ezt a csodálatos, éltető folyót? Kit milyen emlékek fűznek hozzá? Ha a múltad emlékeinek kincsesdobozát felnyitva még nem lengi be a levegőt a dunai hajózás illata, vagy csak szívesen elvarázsolnád a hajózás utánozhatatlan élményével barátaidat, családtagjaidat, kollégáidat, várunk a fedélzeten! Gyere és tarts velünk!

A kívánság 50 árnyalata

Készülj fel: a Wikingek kérdeznek! Ha ez lesz életed első randevúja a Dunával, akkor azért, ha viszont már a sokadik, akkor azért, hogy újabb és újabb felejthetetlen pillanatokkal erősítsük meg ezt a nem mindennapi románcot. A dunai élményhajózás ugyanis nem csak afféle féktelen „csapatás”, bár lássuk be, személyre szabott igényeknek megfelelően alakítjuk ki a születésnapra, legény vagy lánybúcsúra, céges partira szervezett motoros élményhajózást.

Csapatépítés jachtélménnyel

Miért ülnétek az irodában vagy egy unalmas rendezvényteremben, amikor kollégáiddal, üzleti partnereiddel hajózhattok is a Dunán, és a szabad levegőn, a napsütésben együtt bandázhattok a Wiking-kikötőkben? Prémiumkategóriás motoros hajóinkkal 5-50 fő részére tökéletes, élményhajózással egybekötött programokat nyújtunk, hiszen a hajózást személyre szabott igényeiteknek megfelelően kikötői programokkal, finom falatokkal és válogatott hűsítőkkel biztosítjuk. Szentendrei és sződligeti kikötőnk felszereltsége és kellemes, családias atmoszférája akár egész napra biztosítja a gondtalan kikapcsolódást, amit bográcsozással, sportprogramokkal, közös élményhajózással és egy frissítő dunai csobbanással teszünk számotokra igazán értékessé és felejthetetlen élményekben gazdaggá. Nehéz választani a hajós élményprogramok közül? Akkor jó!

Holdfényben, ottalvósban Szeretnéd az estét a vízen tölteni? A Wikingeknél erre is van lehetőség! Kapitányaink éjszakára is rendelkezésre bocsátják hajóinkat az ott alvó, dunai éjszakát szívesen megismerő vendégek részére. Egy este a hajón egy új világ felfedezését jelenti, hiszen a folyópart esti neszei, a hullámok halk hangja és a ringatózás révén még közelebb kerülhetsz a természethez. Ezek a pillanatok egy fantasztikus világ kapuit megnyitva rámutatnak, miért szeretjük a várostól csak egy karnyújtásra lévő, könnyen elérhető, a mindennapi életünktől mégis olyan távolinak tűnő hajókikötőt, annak eltéveszthetetlen, csendes atmoszféráját. Hogy miért? Mert ezt máshol nem kaphatjuk meg.