Skip to main content

Adni jó! De vajon megtesszük-e a tőlünk telhetőt? Megtaláljuk-e azokat a lehetőségeket, megtesszük-e azokat a lépéseket, hogy adjunk egy kicsit abból, amink van? Nem sokat, hiszen kevés is elég ahhoz, hogy mosolyt csaljunk azoknak az arcára, akiknek a jóból nem jutott elég.

KIK AZOK A VIDÁM SEGÍTŐK?

A Vidám Segítők Alapítvánnyal találkozhattunk már korábban, legutóbb az Első Dunai Hajós Bálon, 2019 februárjában. Ők azok, akik Csurgó Erika vezetésével 2012 óta segítenek a rászorulóknak, kicsiknek és nagyoknak. Járják az országot, a szociális intézményeket és a kórházakat, miközben bohóckodnak, bűvészkednek, a beteg gyerekeknek lufit hajtogatnak, csillámokkal tetoválnak, arcot festenek, vagy csak egyszerűen mesélnek. Ők azok, akik vigaszt nyújtanak az inkubátor mellett aggódva álló szülőknek, akik letörlik az idős szemek sarkából az elmúlást idéző könnyeket, és akik feledtetik a fájdalmat, a megpróbáltatást, és akik a szomorú falak közé mosolyukkal néhány percre boldog pillanatokat hozznak.

AZ ANGYALOK LÉTEZNEK

Ha a nehéz sorsú gyerekek támogatásáról van szó, számunkra nem is kérdés, hogy ott segítünk, ahol csak tudunk! A Vidám Segítők Alapítvány tevékenységét nemcsak felelős családi vállalkozásként, de szülőkként is meghatározó feladatnak érezzük, hiszen a hajózás mellett a társadalmi szerepvállalás a Wikingek számára kiemelten fontos!

A Vidám Segítők Alapítvány olyan beteg vagy nehéz sorsú gyermekeknek, idős embereknek és hátrányos helyzetű családoknak visz bohóc- és bábműsoraikkal mosolyt, szeretetet és ezzel egy kis vigaszt az életébe, akik érzelmi, lelki, szellemi vagy anyagi szükségben szenvednek. Teszik ezt áldozatos munkával, szívük összes szeretetével és hatalmas idő, valamint anyagi ráfordítással.

Az Ő munkájukat támogatjuk rendszeresen dunai hajózással, hajókirándulásokkal, amelyhez bárki csatlakozhat akár anyagi, akár tárgyi felajánlással.

HOGYAN LEHETSZ TÁMOGATÓ?

Az adományokat mind anyagi, mind tárgyi hozzájárulásként szívesen fogadják a Vidám Segítők, hiszen az utazásokat, a felajánlások – játékok, könyvek, tartós élelmiszerek, bútorok, stb. – szállítását, a szervezés költségeit ezen beérkezett összegekből finanszírozzák. Ha úgy érzed, szívesen támogatnád te is a gyermekek mosolyát, úgy ezt megteheted akár egy meghatározott összeg, vagy akár adód 1%-ának felajánlásával.

KÖSZÖNET AZ ADOMÁNYOZÓKNAK!

Büszkék vagyunk, hogy a Wiking-hajós közösség a hajós élményeken túl a jótékonyság mellett is letette a voksát, és az Első Dunai Hajós Bálon bizonyította nagylelkűségét a hátrányos helyzetű gyerekek iránt. A báli jegyek és a tombola megvásárlásából származó összeg a Vidám Segítők részére megérkezett, akik ezúton is hálásan köszönik a támogatást, melyet a 2019-es nyári jótékonysági tevékenységeikhez használják fel.

Vidám Segítők Alapítvány
Adószám: 18297186-1-41
Bankszámlaszám: K&H 10401024-50526657-53831008

http://www.vidamsegitok.hu/