Mercury F300 XL EFI V8

7 560 000 Ft

26 125 EUR + ÁFA

Kategória: Címke:

Leírás

Adatlap küldés

MERCURY F300 XL EFI V8 – NÉGYÜTEMŰ 300 LE

Adaptív sebességszabályozás

Az adaptív sebességszabályozás a terhelés vagy a körülmények változásától függetlenül fenntartja a kívánt fordulatszámot a fojtószelep karjának helyzetének beállítása nélkül !

Sima és csendes

A V8 és V6 FourStroke motorok csendesebbek, mint a kategóriában elérhető hasonló típusok!

Könnyen karbantartható

Az exkluzív Top Cowl szervizajtó leegyszerűsíti a rutinszerű karbantartást, lehetővé téve a motorolaj ellenőrzését vagy hozzáadását a felső burkolat eltávolítása nélkül. Egy órás karbantartási ütemterv matrica található a fedél alatt, amely gyors áttekintést nyújt a rutinszerű karbantartáshoz!

Ipari akkumulátor technológia

Ha az akkumulátor feszültsége alacsony, a motorok automatikusan megnövelik az alapjárati fordulatszámot, hogy növeljék a generátor teljesítményét és az akkumulátorokat a megfelelő szintre töltsék, megvédve az elemeket a lemerüléstől elektronikus eszközök működtetése közben.

Megnövelt töltési teljesítmény

FourStroke modellek robusztus generátorral rendelkeznek, amely alapértelmezetten 20 amper töltési teljesítményt adnak, valamint teljesen nyitott fojtásnál összesen 30 ampert.

Évjárat
2023
Motor
MERCURY F 300 XL EFI
4 ÜTEM
Súly
272 KG

Kábel köteggel | Kormány szerkezettel | Digitális irányváltóval (DTS) | Műszerek nélkül

Alapfelszereltség (többek között):

„Ezek a motorok könnyűek és csendesek – egyszerűen hihetetlen, ha egy négyhengeresnél könnyebb V-8-ot kínálunk.” mondta Martin Bass, a Mercury Marine EMEA elnöke.

A Mercury 4,6  F300 FourStroke rendkívül nagy nyomatékkal rendelkezik a 300 lóerős osztályban. 272 kg-os motor a legkisebb a kategóriájában, és 16 kg-al könnyebb, mint a jelen teljesítményosztály modelljei. Teljesítmény-orientált kettős felső vezérműtengelyével és négyszelepes technológiájával a motor rövidebb idő alatt képes nagyobb sebességet elérni. Ezenkívül ez a külmotor a maga nemében, amely állandó sebességet tart fenn terheléstől vagy körülményektől függetlenül, és így „sportosabb” vezetési élményt nyújt.

A 4,6 L V-8 külmotorok rendkívül sokoldalúak, és választhatnak a hidraulikus kormányzásút és fekete vagy fehér motorháztető között. Ezen felül az új modellek sokkal kevésbé nyúlnak be a hajóba, és DTS (digitális fojtószelep és váltómű) néhány változathoz, analóg vagy digitális eszközökkel.

Ezek is érdekelhetnek