Mercury F300 XL EFI V8

7 560 000 Ft

21.000 Euro + áfa

Kategória: Címke:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Mercury F300 XL EFI V8” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ÉRTÉKESÍTÉS

MERCURY F300 XL EFI V8 - NÉGYÜTEMŰ 300 LE

Adaptív sebességszabályozás

Az adaptív sebességszabályozás a terhelés vagy a körülmények változásától függetlenül fenntartja a kívánt fordulatszámot a fojtószelep karjának helyzetének beállítása nélkül !

Sima és csendes

A V8 és V6 FourStroke motorok csendesebbek, mint a kategóriában elérhető hasonló típusok!

Könnyen karbantartható

Az exkluzív Top Cowl szervizajtó leegyszerűsíti a rutinszerű karbantartást, lehetővé téve a motorolaj ellenőrzését vagy hozzáadását a felső burkolat eltávolítása nélkül. Egy órás karbantartási ütemterv matrica található a fedél alatt, amely gyors áttekintést nyújt a rutinszerű karbantartáshoz!

Ipari akkumulátor technológia

Ha az akkumulátor feszültsége alacsony, a motorok automatikusan megnövelik az alapjárati fordulatszámot, hogy növeljék a generátor teljesítményét és az akkumulátorokat a megfelelő szintre töltsék, megvédve az elemeket a lemerüléstől elektronikus eszközök működtetése közben.

Megnövelt töltési teljesítmény

FourStroke modellek robusztus generátorral rendelkeznek, amely alapértelmezetten 20 amper töltési teljesítményt adnak, valamint teljesen nyitott fojtásnál összesen 30 ampert.

RÉSZLETES ADATOK

  • ÉVJÁRAT: 2021
  • MOTOR: Mercury F 300 XL EFI
  • 4 ütem
  • Súly: 272 Kg

Kábel köteggel | Kormány szerkezettel | Digitális irányváltóval (DTS) | Műszerek nélkül

4 ütemü hajómotor mercury

Alapfelszereltség (többek között):

"Ezek a motorok könnyűek és csendesek - egyszerűen hihetetlen, ha egy négyhengeresnél könnyebb V-8-ot kínálunk." mondta Martin Bass, a Mercury Marine EMEA elnöke.

A Mercury 4,6  F300 FourStroke rendkívül nagy nyomatékkal rendelkezik a 300 lóerős osztályban. 272 kg-os motor a legkisebb a kategóriájában, és 16 kg-al könnyebb, mint a jelen teljesítményosztály modelljei. Teljesítmény-orientált kettős felső vezérműtengelyével és négyszelepes technológiájával a motor rövidebb idő alatt képes nagyobb sebességet elérni. Ezenkívül ez a külmotor a maga nemében, amely állandó sebességet tart fenn terheléstől vagy körülményektől függetlenül, és így "sportosabb" vezetési élményt nyújt.

A 4,6 L V-8 külmotorok rendkívül sokoldalúak, és választhatnak a hidraulikus kormányzásút és fekete vagy fehér motorháztető között. Ezen felül az új modellek sokkal kevésbé nyúlnak be a hajóba, és DTS (digitális fojtószelep és váltómű) néhány változathoz, analóg vagy digitális eszközökkel.

TOP
HÍVÁS
EMAIL