Skip to main content

BARÁTOKNAK | CSALÁDOKNAK | ÜZLETI PARTNEREKNEK

Egy hajó, ami egy apartman luxus érzését adja, miközben a természet részévé válsz. Képzeld el ahogy elindul a hajó, amit tapasztalt kapitány vezet, ti pedig a kényelmes nappali részben, vagy akár a hajó tetején egy pezsgő, vagy bor mellett beszélgettek, gyönyörködtök a tájban.

A hajó kibérelhető akár az általunk biztosított kapitány szolgáltatással, vagy anélkül, amennyiben rendelkezel motoros hajóvezetői jogosítvánnyal.

Időpont-egyeztetés:

+36 20 466 7929
relax@wiking.hu

PIHENJ A TERMÉSZETBEN!

A nyaralóhajózásban az a legszebb, hogy közvetlenül kapcsolatban vagy a természettel úgy, hogy közben a luxus kényelmet is élvezheted. Egy úszó apartman, ami biztonságot és kényelmet ad.

KORMÁNY A SZALONBAN ÉS A FEDÉLZETEN

A nyaralóhajóknak két kormányállása is van. A hajó tetején a külső, a szalonban pedig a belső kormány. A hajó felső fedélzetéről könnyebb kormányozni, mert így teljesen körbelátható a hajó, mindeközben pedig a többiekkel élvezhetjük a tájat a szabad levegőn. Kormányozhatunk a hajó belsejéből is, amíg a társaság a nappaliban beszélget és onnan gyönyörködik a Dunában, a folyót szegélyező partban.

HATALMAS HÁTSÓ FEDÉLZET

A kokpit, azaz a hátsó fedélzet mindkét oldalán kinyitható ajtók segítik a könnyű bejutást a hajóba. A hajó végében kinyitható korláton keresztül közelíthetjük meg a fürdőlétrát. A kihúzható árnyékoló menedéket nyújt a tűző nap és az esti pára ellen is.

KÉNYELMES KABINOK

A nyaralóhajók kabinjai két személy részére nyújtanak kényelmes fekhelyet. A tárolókkal, szekrényekkel felszerelt szobákban a vendégek kényelmesen elhelyezhetik az utazáshoz szükséges ruhákat és eszközöket. A kabinok ablakai szúnyoghálóval is rendelkeznek.

FÜRDŐSZOBÁK

Két fürdőszoba áll rendelkezésre, mindkettőben zuhanyzó és WC is található. Az orrkabinhoz közvetlen bejáratú fürdőszoba található, ami csak ezen a kabinon keresztül közelíthető meg.

NAPFÉNY ÉS KILÁTÁS

A hajó orrában orrkiülő is helyet kapott kisasztallal.

NICOLS ESTIVALE SIXTO

Alaprajz

Hajó hossza 13,5 méter, szélessége 3,8 méter, 2 fürdőszoba

A Nicols Estivale Sixto maximum 11+1 fő szállítására, azon belül pedig 6+2 fő elszállásolására alkalmas nyaralóhajó. Három kabinjából az orrkabin egy nagyméretű hálószoba teljes értékű franciaággyal. Ehhez a kabinhoz külön fürdőszoba is tartozik wc-vel. A másik két kabin szintén kétszemélyes ággyal rendelkezik. 

A hajón egy hatalmas, 360 fokos kilátást biztosító nappali (szalon) biztosít kényelmes életteret a vendégek számára. Az étkezőasztalt kényelmes ülőbútorzat veszi körül, ahova akár 10 személy is le tud ülni. Ez az ülőgarnitúra könnyen kétágyas fekhellyé alakítható, elsősorban gyermekeknek ajánljuk. Tehát a kabinokban összesen hat, az étkező helyén kinyitható ágyban további két személy alhat.

A hajó kényelmes és nagyon jól felszerelt konyhával rendelkezik, teret adva a hangulatos étkezéshez. A konyha felszereltségébe tartozik a hűtő, a fagyasztó, edények, poharak, tányérok, evőeszközök és mosogató.

A hajó rendelkezik fűtéssel, így hidegebb napokon is kényelmes hőmérsékletben pihenhetünk. A szalon hatalmas ablakfelülete hővisszaverő függönnyel rendelkezik, ami segítségével teljesen elsötétíthető a helyiség.

Férőhely
6 fő+2 gyermek
Kabinok száma
2
Fürdőszoba/WC
2
Hossz
13,5 m
Szélesség
3,8 m
Magasság
2,8 m
Sebesség
max. 15 km/h
Merülés
85 cm
Motor
dízel
Teljesítmény
80 LE
Orrsugárkormány
van
Üzemanyag
270 liter
Kormányállás
külső-belső
Víztartály
1150 liter
Szennyvíz
2x200 liter
Max. súly:
10,4 tonna

Foglalj időpontot!