Skip to main content

Privát rendezvények

Sebesség, kaland, csodálatos panoráma! Ünnepeld születésnapodat motorcsónakon, vagy add az élményt ajándékba!

Időpont-egyeztetés

Élményhajózás a Dunán!

Akár együtt buliznátok, akár ajándékba adnád, a dunai ÉLMÉNYHAJÓZÁS igazi vagányság! Születésnap, lánykérés, legénybúcsú vagy névnap? 5-7-10 fős prémium hajóinkkal lepd meg szeretteidet, barátaidat! AJÁNDÉKOZZ igazi élményeket! Válassz exkluzív, budapesti ÉLMÉNYHAJÓZÁSAINK közül, és tedd feledhetetlenné az ünnepet!

Ajánlatkereséshez keress minket!

Ez is érdekelhet! • Céges élményhajózás

Időpont-egyeztetés:

+36 20 466 7929
info@vizitaxi.hu

60 perces hajózás

Egy kényelmes, de mégis izgalmas budapesti városnézés, vagy egy tempós kanyar Szentendréig és vissza.

A Marina-parttól a Nemzeti Színházig, vagy Szentendréig motorcsónakázunk. Ennek során a Dunáról megnézzük Budapest gyönyörű látványosságait, vagy a Dunapart természeti szépségeit. Válaszd akár a várost, akár a természetet, az egyórás hajós kaland igazi kikapcsolódást nyújt mindenkinek!

2 órás hajózás

Azoknak, akik nem tudnak dönteni a város és a természet között, inkább belekóstolnak mindkettőbe.

A Marina-parttól indulva motorcsónakkal bebarangoljuk a Dunát Szentendrétől a Nemzeti Színházig. A kétórás hajóút hátterét Budapest építészeti remekei és a természet csodás színei biztosítják, a felejthetetlen élményekről pedig igazi Wikingekhez méltón mi gondoskodunk!

3 órás hajózás

Akik nemcsak a száguldásra kíváncsiak, hanem a hajós élet minden élményére.

Tökéletes program a vízi élményekkel fűszerezett kikapcsolódáshoz! Miután a Marina-parton felszedtük a horgonyt, motorcsónakon elhajózunk Szentendréig, és a szigetet megkerülve egy kellemes ebéd mellett Dunabogdányban megpihenünk. Miután ettünk-ittunk és szusszantunk, hajóra szállva visszatérünk budapesti kikötőnkbe.

TÖBBRE VÁGYSZ?

Ha az élményhajózás során megtetszik az érzés és egy kicsit többre vágysz, lehetőséget biztosítunk arra is, hogy professzionális képzéseinken rövid idő alatt megszerezd motoros és vitorlás hajóvezetői jogosítványod a
Wiking Yacht Akadémián!

Tovább a hajóvezetői tanfolyamokhoz

Tovább a hajóvezetői tanfolyamokhoz!