Vitorlás Hajóvezetői Tanfolyam Utalvány

137 400 Ft

Kategóriák: ,

VITORLÁS JOGOSÍTVÁNY

„Ó Kapitány, Kapitányom!”

Habár nem ugyanebben a kontextusban hangzott el a híres felkiáltás a Holt költők társasága c. filmben, annál mélyebb hatást gyakorol generációkra a megjelenése óta folyamatosan. És valljuk be, ki ne szeretne azzá az emberré válni, akit úgy szólítanak, „Kapitány, Kapitányom”? Valójában ez a vágy nem is olyan elérhetetlen.

Ha érezted már a Balaton parton állva, hogy mindent megadnál azért, hogy valamely vitorlás fedélzetén lehess az adott pillanatban, ha érezted már, ahogyan összeugrik borsószem méretűre a gyomrod mások vitorlázós képeit nézegetve, akkor itt az idő, hogy megtedd az első lépést álmaid megvalósításához! Nincs olyan, hogy később! Most van a majd, idén jött el az a pillanat, amikor igenis megérdemled, hogy szintet lépj berozsdásodni készülő hétköznapjaid bűvköréből.

Legyél hát te is Kapitány! Csatlakozz hozzánk és végezd el vitorlás hajó vezetői képzésünket tapasztalt oktatókkal, prémium minőségű hajóinkon.

Esetleg ideális ajándékot keresel valakinek, akit nagyon szeretsz? Tudod, hogy jól állna neki a kapitány sapka? Lepd meg egy vitorlás jogosítvánnyal, garantáljuk, hogy öröme lesz benne!


 MI A MENETE EGY VITORLÁS JOGOSÍTVÁNY MEGSZERZÉSÉNEK?

  • A tanfolyamokat a Óbudai-szigeten indítjuk magyar nyelven, havonta.
  • A kurzus mind elméleti mind gyakorlati elemeket is tartalmaz.
  • A klasszikus elméleti kurzust extra vitorlás jogosítványra szakosodott elméleti óra egészíti ki
  • A gyakorlati oktatás a Budapesthez közeli Lupa tavon tartjuk!
  • Az oktatás 2 fős csoportokban zajlik délelőtti vagy délutáni órákban

A tanulók elsajátítanak minden, a kiválasztott jogosítvány megszerzéséhez szükséges vitorlás-hajózási ismeretet, mint például a vízi közlekedés alapismereteit, műszerek ismeretét, kötélzet fontosságát és megfelelő csomókat stb.

 

HA MEGJÖTT A KEDVES NE HABOZZ! CSATLAKOZZ EGY ÖSSZETARTÓ KÖZÖSSÉGHEZ MÉG MA!

TOP
HÍVÁS
EMAIL