Városnéző Sétahajózás

4 400 Ft

75 perces városnéző hajós program a Dunán! Frissüljön fel a víz közelben, csodálja meg Budapest legszebb részeit egy fantasztikus hajókirándulás keretein belül! A túra során a 11-es kikötőből indulva egészen a Margít hídig és onnan vissza a Rákóczi hídvonaláig csodálhatja meg fővárosunk legszebb részeit! Kihagyhatatlan élmény mindazoknak, akik még soha nem látták Budapesten a Dunáról, akár napközbe, akár este szeretné megtekinteni a várost!

Városnéző Sétahajózás Budapesten

Fedezd fel a főváros egy ritkán látott oldalát és élvezd, ahogyan egyszerre ragad magával a 2 városrész nevezetességeinek a látványa, miközben lágyan ringatózol a Dunán és kellemes időben élvezed a lágy szellő simogatását az arcodon, hűvös időben pedig a kellemes benti térből élvezed ugyanezt.

A 75 perces úton audioguide segítségével fedezheted fel a város nevezetességeit, mely segít tudásod felelevenítésében és részletesen elmeséli, mely nevezetességek mellett siklunk el az út során. A zárt és nyitott teraszok pedig alkalmasak arra, hogy élvezd a látványt, de tökéletes, szabadtéri képek készítésére is lehetőséget kínálunk.

Hajónkon ingyenes WIFI elérhető, valamint büfé üzemel.

Indulás

Hajónk a 11-es dokkról indul (1051 Budapest, Petőfi tér) az év minden. Téli és nyári menetrendünk valamelyest eltér egymástól, ezért érdemes figyelembe venni az év mely szakaszában szeretnél a hajós városnézésen részt venni. Érkezés a hajó indulása előtt 30 perccel ajánlott, hogy mindenki kényelmesen, időben elfoglalhassa a helyét.

Hajó Útvonala

A Hajó az Erzsébet híd lábánál található 11-es Dokkról indul el északi irányba, a Parlament előtt elhaladva egészen a Margit-szigetig, ahol megfordul és déli irányban halad el a Budai Várnegyed előtt egészen a Rákóczi hídig, majd vissza a dokkhoz.
Hajóink hűtéssel és fűtéssel állnak a látogatók rendelkezésére, így bármely időjárásnak megfelelően kellemes légkört kínálnak, hogy a csodás nappali árnyalatokat vagy a varázslatosan kivilágított várost maximális odafigyeléssel lehessen élvezni.

Hop on – Hop off

Gyere velünk egy hajós városnézésre a Dunán és járd be a belvárost egy újszerű szemszögből!
Hop on – hop off buszokkal már nyilván találkoztál. Lényegük, hogy a városnézés egy lazább módját szolgálják és lehetővé teszik, hogy bizonyos helyeken leszállj a buszról, sétálj egyet, körbejárd a nevezetességeket, majd a következő buszra felszállva tovább folytasd a buszos városnézést.

Mi most ugyanazt ajánljuk neked vízen! Csatlakozz városnéző sétahajónkhoz az Erzsébet híd lábánál, vegyél részt, az amúgy 75 perces hajóúton, ahol menet közben a nyári időszakban 2x is kiszállhatsz akár és csatlakozhatsz a későbbi járathoz.
Megállóval rendelkezünk a Margit-szigeten, ahol kényelmesen megszakíthatod utad és felfedezheted a sziget nevezetességeit is, majd egy később körben visszaszállsz a hajóra és folytatod velünk az utat. Ugyanezt megteheted a Parlamenttel szemben a Batthyány téren is, ahol szintén megáll a hajó és neked lehetőséged nyílik a ki és a beszállásra. Vacsora hajóink kizárólag az indulási és az érkezési megállónal állnak meg!

  • 75 perces hajós városnézés
  • 48 órán át érvényes jegyet
  • 11 nyelvű audigo guide rendszer használat

INDULÁSI INFORMÁCIÓK

Indulási időpontjaink szezontól függően változnak, így érdemes figyelembe venni, nyári vagy téli szezonban szeretnéd-e igénybe venni a pizza és sör – sétahajót a 11-es dokkról (1051 Budapest, Petőfi tér) Hajóink az év minden napján indulnak! Érkezés a hajó indulása előtt 30 perccel ajánlott!

TOP
HÍVÁS
EMAIL