Romantikus Hajós Vacsora

19 900 Ft

Nem kell messze menni, exklúzív helyekre utazni,hogy szeretteinknek egy igazán páratlan élményt adhassunk! Budapest belvárosában számtalan romantikus programot találhatunk, amivel örökre szóló élményben lehet részünk! Hajós vacsora programunk segít,hogy ez az élmény szinte házhoz jöjjön, hiszen a 11-es dokk kikötőből induló, élő zongora show és vacsorás hajó programunk a hét minden napján várja az oda látogatókat.

Kategória:

Hajós vacsora és Zongora Est

Romantikus vacsorára vágysz, de nem hoz lázba egy újabb, átlagos étterem meglátogatása? Különleges élményt szeretnél egy születésnapra, leánykérésre, Valentin napra, vagy csak különlegessé tennél egy randit? Csatlakozz hozzánk a hajós vacsora estünkre és garantáljuk, hogy feledhetetlen élményben lesz részed.

Hajóink az év minden napján útra kelnek, és lehetőséget kínálnak arra, hogy elkölts egy igényes, 4-fogásos vacsorát kellemes hangulatban, miközben a Dunáról figyeled Budapest esti fényeit és megcsodálod a romantikus épületeket egy valóban új perspektívából.

Mindehhez kellemes élő zenét kínálunk profi zongoristáink előadásában. Az est folyamán a zenészek ismert dallamokkal szórakoztatnak, és a humor sem áll távol a showtól, hiszen a valódi csata a művészek között valójában egy hölgy kegyinek meghódításáról szól, amiért természetesen erősen meg kell küzdeniük.

Vendégeinket érkezéskor welcome pezsgővel várjuk és hajónk bárja továbbra is a rendelkezésükre áll. Igényelhető ital csomagunk az este folyamán korlátlan fogyasztást biztosít egy meghatározott itallistából, valamint kollégáink kitűnő koktélokat kevernek igény szerint.

A vacsora egy 4-fogásos menüből áll, ahol mindenki megtalálja a számára legkívánatosabb falatokat, legyen akár vegetáriánus, vagy rendelkezzen bármely ételintoleranciával.


Indulás

Hajóink az év minden napján a rendelkezésedre állnak zongoraestünkkel. Indulási pont az Erzsébet-Híd lábánál lévő 11-es dokk (1051 Budapest, Petőfi tér)

 


Hajó Útvonala

Az Erzsébet-Híd lábától a hajó először felfele indul el a Dunán, hogy első kézből a Parlament gyönyörűen kivilágított épületét csodálhassuk meg. Egészen a Margit-Hídig haladunk, ahol nagy ívben visszafordulunk és átadjuk magunkat a Dunának, hogy kényelmesen, lassan lecsorogjunk a Budai Vár, Halászbástya és a Gellért-Hegy gyönyörű látványa előtt. A Rákóczi-Híd a következő fordulót jelzi, onnan visszatérünk az Erzsébet-híd lábához és a 11-es dokkhoz.

TOP
HÍVÁS
EMAIL