Folklór Est & Vacsora Hajózás

19 900 Ft

Vacsora program a Dunán, magyaros Folklór előadással és 3 órás hajózással egybekötbe! 4 fogásos felszolgált menü, valamint élő Operett slágerek kísérők vendégeink útját Dunai Hajós Vacsora programunk ideje alatt! 2 teljes kör a belvárosban, felejthetetlen éjszakai látvány, hangulatos zene, felszolgált falatokkal! Lepje meg családját, vendégeit egy igazán magyaros programmal!

Kategória:

Vacsora Hajó a Dunán és Élő Folklór Műsor

Színes zenei programmal és ízletes vacsorával várunk minden érdeklődőt, aki szeretne csatlakozni dunai hajós vacsoránkhoz, ahol egy egyedi tervezésű és építésű katamaránnal szeljük át a Dunát és fedezzük fel Budapestet egy ritkán látott szemszögből.

Vegyél részt családoddal, barátaiddal hajós vacsoránkon, ahol hamisítatlan hazai dallamokkal, hazai ízekkel és egyéb népművészeti elemekkel kedveskedünk az érdeklődőknek.

A hajóút során egy 4-fogásos menüt kínálunk akár korlátlan ital-fogyasztási lehetőséggel. A menü tartalmaz hazai ínyenc falatokat, de a különleges igényekkel rendelkező vendégeink is megtalálják a számukra megfelelő falatokat, legyen szó húsmentes étkezésről vagy akár ételintoleranciáról.

Műsorunk egyaránt nyújt népzenei elemeket olyan különleges hangszerekkel, mint például a cimbalom, valamint operett dalokat és néptánc elemek izgalmas fúzióját.

Szóval, ha szereted a hazai kultúrát, vagy külföldi ismerősödnek mutatnád be a magyar zene, építészet, gasztronómia egy szeletét, szeretettel várunk Folklór és Operett műsorunkra az év minden napján.

4-fogásos vacsora menünket úgy állítottuk össze, hogy bármely ízlésnek megfeleljen. Állítsd össze menünkből vacsorádat és élvezd a műsort, miközben szemeid rajta felejted a kivilágított Budapest gyönyörű nevezetességein.


Indulás

Programjaink minden nap elérhetőek, az év minden napján indulnak hajóink, ahova várjuk szeretettel vendégeinket, akik érdeklődnek a hazai gasztronómia és folklór iránt és szeretnék a várost egy új szemszögből felfedezni.

Indulás az Erzsébet híd lábánál található 11-es dokkról (1051 Budapest, Petőfi tér).


Útvonal

Miután elhagyjuk a dokkot, azonnal északi irányba fordítjuk hajónkat és elindulunk, megküzdve az elemekkel és felúszunk a Dunán, hogy megmutathassuk azt a csodálatos élményt, varázslatos látványt, amit a parlament épülete nyújt, mikor elsiklik a hajó előtte. Utunkat folytatjuk a Margit-szigetig, ahol is megfordulva megkezdjük az úszást a folyó ritmusát követve és élvezettel haladunk el immár a budai oldalra is fókuszálva, ahol például a kivilágított Budai Várnegyed vagy Gellért Szálló varázsolja el tekintetünket. A Rákóczi hídnál ismét veszünk egy 180 fokos kanyart és ismét nekifeszülünk az áramlatnak, hogy újfent megvizsgálhassunk magunknak a Parlament különleges épületét.

TOP
HÍVÁS
EMAIL