GOLD KISHAJÓVEZETŐI TANFOLYAM UTALVÁNY

152 400 Ft

Kategóriák: ,

🎁 KISHAJÓVEZETŐI JOGOSÍTVÁNY AJÁNDÉKBA 🎁

Add meg magadnak vagy szerettednek az esélyt, hogy ne csak a szárazföldön, de a vízen is uralhassátok a kormányt!

Csatlakozz hozzánk, akik már tudják, hogy a vízen vezetni járművedet nemhogy felér a szárazföldi utazással, de messze felül is múlja azt!

Csatlakozz hozzánk akár pároddal vagy egy barátoddal és végezzétek el együtt, kis létszámú (2 fős) kurzuson, rugalmas időbeosztásban belvízi hajóvezetői tanfolyamunkat, hogy együtt szelhessétek a hullámokat Európa-szerte belvízi területeken.

Miért éri meg ezt a kishajóvezetői tanfolyamot választani a hagyományossal szemben?

Nos, első kérdésünk, van-e időd heti rendszerességgel, de minimum 2x, mindig ugyanabban az időpontban eljönni hozzánk munkaidőben vagy azonnal a munkaidő végén és részt venni az elméleti képzésen? Nincsen? Ebben az esetben meg is kaptad a választ. Ugyanis Motoros Gold tanfolyamunk előnye a rugalmas időbeosztású tanfolyami oktatás, amit rátok szabunk, a ti időtöknek megfelelően.

Még egy óriási előnye, hogy nem kell sok emberrel összezárva tanfolyamra járnod, ugyanis ebben az esetben az oktató csak és kizárólag veletek foglalkozik (maximum 2 fő). Nem kell senkihez sem alkalmazkodni, a ti igényeitekre szabottan megy az oktatás mind elméleti, mind gyakorlati szinten.

Mielőtt az egyik legfontosabbat elfelejtenénk: +1 gyakorlati órát szánunk rátok ebben az oktatási csomagban, ami biztosítja, hogy valóban megfelelően felkészüljetek a saját vezetési élményre.

Hogyan épül fel egy kishajóvezetői tanfolyam?

  • A tanfolyamokat rugalmas időbeosztásban tartjuk az Óbudai-szigeten
  • A kurzus mind elméleti mind gyakorlati elemeket is tartalmaz.

A tanulók elsajátítanak minden, a kiválasztott jogosítvány megszerzéséhez szükséges hajózási ismeretet, mint például a vízi közlekedés alapismereteit, műszerek ismeretét, kötélzet fontosságát és megfelelő csomókat stb.

Tanfolyamok indulnak 2019-ben

Igényeteknek megfelelő kezdés és rugalmas órarend.

Mit tartalmaz az ár?

  • a 8 x 3 óra elméleti oktatást magyar nyelven
  • Az 5 x 1 óra gyakorlati oktatást prémium minőségű oktatóhajókon CSAK 2 főre, hogy minél több gyakorlatot szerezhessetek
  • a magyar nyelvű tananyagot
  • RUGALMAS időbeosztást
  • a vizsgadíjat
  • az orvosi vizsgálat díját nem tartalmazza – ezt egyénileg kell elintézni

Mire jogosít a belvízi hajóvezetői tanfolyam elvégzése?

A nemzetközi jogszabályok szerint, aki a belvízi hajóvezetői jogosítványt megszerzi

  • 20 m hosszú hajótesttel rendelkező
  • 12 fő befogadására alkalmas

motoros hajót vezethet Európa-szerte kizárólagosan belvízi területeken, tehát használható folyókra, tavakra és akár csatornákra is, ugyanakkor tengerekre és óceánokra nem jogosít fel.

A jogosítvány nincs motorteljesítményre korlátozva.

Sikeres vizsga
Belvízi kedvtelési célú kishajó vezetői vizsgára jelentkező tanítványaink 90 %-a mindig sikeres vizsgát tesz, amit mi szeretünk megjutalmazni, így minden elméleti vizsga után a legjobb vizsgaeredménnyel rendelkező tanulónk ajándékot kap tőlünk elismerésünk jeleként.

Mit takar ez az extra nyeremény a legjobb vizsgaeredményért? Télen Silverline városnézős vacsorát 2 főre, nyáron pedig a Lupawake ajánlatából kapsz egy páros napijegyet.

TOP
HÍVÁS
EMAIL