Dunai Hajózás Pizzával & Sörrel

9 200 Ft

Korlátlan Sör fogyasztás, igazán olaszos pizza egy hajó fedélzetén! Ugye milyen jól hangzik? Invitált meg barátaidat és garantáltan egy szuper programban lesz részetek! 75 perc áll rendelkezésetekre, hogy minél több sört igyatok és közben bejárjátok Budapest legszebb részeit a Dunáról nézve! Nem szereted a pizzát, inkább egy finom szendvicset fogyasztanál helyette, azt is megteheted! Büfé kínálatunk számos egyéb opciót tartogat!

Dunai Sétahajózás és Városnézés

Csatlakozz hozzánk egy felejthetetlen városnézésre a Dunán, ahol egyszerre gyönyörködhetsz Buda és Pest látványosságaiban, miközben a vízen ringatózva lágyan elsiklunk a nevezetességek előtt. A város látványa nappal is lélegzetelállító a színek kavalkádjával és feltáruló részleteivel, és lehetetlen eldönteni a nappali vagy az éjszakai képet kedveled-e jobban, míg mindkettőt ki nem próbálod, hiszen a kivilágított város romantikája ugyanúgy magával ragad bárkit, aki csatlakozik hozzánk.

Hajózás útvonala

Az Erzsébet híd lábától indulva a Margit-sziget felé vesszük az irányt és lehetőséged nyílik a Parlament alapos megcsodálására, ahogyan csak a képeken láthattad korábban. Egészen a Margit szigetig úszunk az árral szemben, ahol is tartunk egy szusszanásnyi kitérőt és máris hagyjuk, hogy a Duna magával sodorjon az ellenkező irányba.

Most a Budai várra nyílik tökéletes kilátás, legyen fényes nappal, vagy éjszakai fény, a gyönyörű látvány nem hagy érzelemmentesen senkit. Szemben a Parlamenttel ismét megállunk egy levegővételnyi időre, mialatt újra megvizsgálhatod alaposan az épület egyes részleteit. Majd délnek úszunk a Dunán, el a Gellért-hegy alatt is, ahova érdemes a hajós városnézés előtt vagy után ellátogatni, hogy madártávlatból is megszemlélhesd mit láttál a hajóút során, vagy mit fogsz látni a hajóút során. Mindezt egészen a Rákóczi hídig élvezheted, ahol ismét megfordulunk és célba vesszük az Erzsébet híd lábát, pontosabban a 11-es dokkot.

A 75 perces sétahajózás önmagában is rengeted csodát és élvezeti értéket nyújt, legyen szó télről vagy nyárról, nappalról vagy estéről, hát még ha ezt megfűszerezed egy pizzás ebéddel vagy vacsorával! Hajónkon ugyanis lehetőséget kínálunk, hogy pizza fogyasztása közben élvezd a város nevezetességeit, miközben a falatokat korlátlan mennyiségű sörrel (vagy alkoholmentes itallal) öblítheted le.
Sörhajónk naponta számtalan alkalommal áll rendelkezésedre, gyere el hozzánk a családoddal ebédre vagy vacsorázz együtt barátaiddal, miközben a Dunán hajóztok.

  • 75 perces hajós városnézés
  • 26 cm-es pizza, 5 féle választható feltéttel
  • korlátlan sör- és üdítőfogyasztás

Választható pizzafajták
Hawaii – paradicsomszósz, sajt, sonka, ananász
Magyaros pizza – paradicsomszósz, csípős kolbász, vörös hagyma, sajt, szalámi
Margarita – Paradicsomszósz, sajt
Son-go-ku – paradicsomszósz, sonka, gomba, kukorica, sajt
Szalámis – paradicsomszósz, sajt, szalámi

INDULÁSI INFORMÁCIÓK

Indulási időpontjaink szezontól függően változnak, így érdemes figyelembe venni, nyári vagy téli szezonban szeretnéd-e igénybe venni a pizza és sör – sétahajót a 11-es dokkról (1051 Budapest, Petőfi tér) Hajóink az év minden napján indulnak! Érkezés a hajó indulása előtt 30 perccel ajánlott!

TOP
HÍVÁS
EMAIL