Cobalt Surf Series

RENDELHETŐ

Kategóriák: , Címke:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cobalt Surf Series” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

ÉRTÉKESÍTŐ

LEÍRÁS

Itt vannak a Cobalt Surf osztályú hajói!

Az új Cobalt Surf hajókban minden megvan ami egy igazi vízisport őrült álma! A legmodernebb, leginnovatívabb megoldások, köztük az előre néző hajtómű, a gigantikus surf lapok a hajó hátulján, illetve a precíz számítógépes vezérlés a ballaszttartályokhoz és további rendszerekhez. A Surf csomag elérhető az alábbi modellekhez: CS23, R3, R5, R7. Szeretne több információt a jövő sporthajójáról? Keresse értékesítőnket!

RÉSZLETES ADATOK

  • HOSSZ: 23-27 láb
  • ÉVJÁRAT: 2021
  • MOTOR: Volvo Penta Forward Drive (300-430LE)
  • Vízkiszorítás: 1678-2540 kg
  • Szélesség: 2,59 m
  • Befogadóképesség: 12 fő
  • Hajólevél érvényessége: forgalomba helyezéstől számított 10 év
  • Üzemanyagtartály: 189 liter

A Cobalt Surf modellekben számos olyan extra felszereltség van, amely nemcsak a többi, “sima” Cobalt hajóban nincs, de szinte egyáltalán nem található meg a piacon sem a többi konkurens cég modelljeiben. Ilyen például a Volvo Penta Forward Drive hajtóműve, amely előrefelé áll. Ezáltal a hajó farát nem kinyomja a vízből, hanem beszívja, nagyobb és jobb hullámokat generálva. Ráadásul sokkal biztonságosabb, mert ha valaki becsúszna a hajó alá, nem egyenesen a propellerrel találkozik.

A ballaszttartályokkal a hajó egyik vagy mindkét oldalát el tudjuk “süllyeszteni” valamennyire, így az egyik oldalon a hullám ideálisabb lesz a surfözésre.

A nagyméretű surf lapok a fürdőplatform alatt helyezkednek el, sokkal szélesebbek, mint a piac más hajóinál, ezáltal is növelve hullámok minőségét.

A Cobalt Surf hajóiban sebességtartó automatika és fordulatszám alapú cruise control is van, illetve a Performance-mode funkcióval egy gombnyomással máris visszanyerjük a “normális” hajók menettulajdonságait. Ha elesett egy surfös és vissza akarunk érte menni siklásban, nem kell a surf lapokat felhúzni, ballasztokat kiüríteni és a trimmet is átállítani, a rendszer mindezt egy gombnyomásra magától automatikusan beállítja, sőt, vissza is állítja surf pozícióba a hajót ha az emberünk újra felkészült a csúszásra!

Számos egyéb megoldás van, a Cobalt márkától megszokott praktikus és professzionális kivitelben, mint pl. a bimini tetőn tárolható boardok. A hajó természetesen a márkához hű minőségben gyártja hajóit és az extra surf és vízisport kiegészítők nem mennek a menetteljesítmény rovására.

TOP
HÍVÁS
EMAIL