Fedezzük fel együtt a Quicksilver Hajók nyújtotta kényelmet - Látogasson el a Wiking Yacht Clubba

VÁLASSZA KI AZ ÚJ QUICKSILVER JACHTJÁT

Activ 675 Sundeck


Activ 755 Sundeck


Activ 805 Sundeck


Activ 875 Sundeck


Activ 605 Sundeck

Activ 505 Open


Activ 555 Open


Activ 675 Open


Activ 755 Open


Activ 605 Open


Activ 755 Weekend

605 Pilothouse


675 Pilothouse


905 Pilothouse


Activ 555 Cabin


Activ 505 Cabin


Activ 905 Weekend

Activ 555 Bowrider


Activ 605 Bowrider


Activ 675 Bowrider


Activ 755 Cruiser


Activ 805 Cruiser

QUICKSILVER MODELLEK

ORRKIÜLŐS MODELLEK

sundeck quicksilver model

SUNDECK MODELLEK

CENTER KONZOL MODELLEK

HORGÁSZ HAJÓK

cruiser hajok quicksilver

CRUISER MODELLEK

Activ 675 Sundeck

Fedezze fel az Activ 605 napozóágyat

A biztonság egy megbízható motorral kezdődik. Az Activ 605 Sundeck kompatibilis az egyetlen külső motor (115-150 LE) Mercury motorral. A fedélzeten, a lépcsőn a napozóágy felé vezető lépcső, a magas szabadtéri fedélzet és a jól elhelyezett korlát biztosítja az utasok számára az összes támogatást és kényelmet, amelyre szükségük van a szabad mozgáshoz. Egy elforgatható háttámla akadálytalan hozzáférést biztosít az úszóplatformokhoz és az integrált úszó létrához.

Activ 755 Sundeck

ÉLJEN AZ ÉLET NAPSÜTÉSES OLDALÁN

A teljesítmény, a kényelem és a sokoldalúság tökéletes kombinációja a 7m-es hajószakaszban, a Quicksilver Activ 755 Sundeck-t úgy tervezték, hogy a napot, a kikapcsolódást és a kellemes hajózást helyezze előtérbe. Sokféle konfigurációval, amelyek részei a nagyszerű napozóágyak és ülőhelyek fogadják  a vendégeket a fedélzeten, az Activ 755 Sundeck-et főképpen vízisportokra tervezték, akár nyolc ember számára is tökéletesen kényelmes!

Activ 675 Sundeck

SZÉLESEBB PERSPEKTÍVA - TÖBB ÉLMÉNY A VÍZEN

Az Activ 675 Sundeck korszerű, modern formatervezése bármilyen vízi használatra alkalmas. Sokkal több van benne,mint amit elsőre láthatunk. Szállj fel a fedélzetre, hogy megtapasztalhasd, miként találkozik a kényelem és az ergonómia. A kapitány látásterének javítása érdekében új színezett üveget használtak az építéskor. A kormány mögött akár 8 utasnak is van hely!

Activ 805 Sundeck

JÓL MEGSZOKOTT QUICKSILVER BIZTONSÁG - ÖTVÖZVE EGY ÓRIÁSI NAPOZÓ RÉSSZEL

Az Activ 805 Sundeck széles körű biztonsági funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes biztonságban élvezze a vizet. A hatalmas egy- vagy kétmotoros opcióban is elérhető hajó nagyszerű gyorsulást és maximális sebességet biztosít, míg a Mercury technológiának köszönhetően pontos irányíthatóságot. az Activ 805 Sundeck akár kilenc felnőtt kényelmes és stílusos befogadására képes, így tökéletesen alkalmas felejthetetlen, nagy teljesítményű szabadidős cirkálásra, napozásra és szórakozásra a barátokkal és a családdal.

ACTIV 805 SUNDECK

ACTIV 805 SUNDECK

Activ 875 Sundeck

JÓL MEGSZOKOTT QUICKSILVER BIZTONSÁG - ÖTVÖZVE EGY ÓRIÁSI NAPOZÓ RÉSSZEL

Az Activ 875 Sundeck széles körű biztonsági funkciókat kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy teljes biztonságban élvezze a vizet. A hatalmas egy- vagy kétmotoros opcióban is elérhető hajó nagyszerű gyorsulást és maximális sebességet biztosít, míg a Mercury technológiának köszönhetően pontos irányíthatóságot. az Activ 875 Sundeck akár 12 felnőtt számára is tökéletes kikapcsolódási helyet biztosít , így biztosítva  felejthetetlen élményt a résztvevőknek.

Activ 505 Open

TÁGAS MÉGIS KONMFORTOS - INTELIGENS FORMA - HIBÁTLAN ERGONÓMIA

Az Activ 505 Open szinte kényszert érez,hogy egész nap a vízen legyen. Akár halászatra, akár pihenésre vagy mindkettőre. A hajó kívülről sportosnak tűnik, és belülről tágasnak. Mégis mennyire tágas? Akár öt ember is elfér a fedélzeten, míg praktikuma és ergonómiája tökéletes kölcsönhatásban van. Az Activ 505 Open intelligens változatban is megjelenik, amely tartalmazza a legnépszerűbb lehetőségeket.

Activ 555 Open

TÁGAS MÉGIS KONMFORTOS - INTELIGENS FORMA - HIBÁTLAN ERGONÓMIA

Az Activ 555 Open ideális hajó horgászathoz és pihentető napokhoz. Legfeljebb 6 embert fogad fel a fedélzeten, és a víz felé halad egy hatalmas, akár 115 lóerős Mercury motorral. A hajó karcsú kialakítása és a hely intelligens felhasználása mindenki számára megtalálható. Hozza ki az egész családot, és biztosítsa biztonságát, tulajdonságait és kényelmét. És van még. A Smart Edition egyetlen megfizethető csomagban ötvözi a hajó legnépszerűbb lehetőségeit.

AJÁNLATKÉRÉS

Varga Miklós

Yacht Club igazgató

+36 20 974 5952
ertekesites@wiking.hu

Quicksilver Hajók

TOP