Skip to main content

Stílusteremtők

Mi fűzi szorosan össze a folyóval nem rendelkező Eger varázslatos felnőttbarát szállodáját, az Imola Hotel Platánt a magyarországi hajósélet meghatározó szereplőjével, a trenddiktáló Wiking Yacht Clubbal?
A gondolatiság és a tettek. Brandek, melyek egymást építik.

 

„A két cég közti kapcsolódási pont két szóval leírható: prémium minőség – feleli a bevezetőben említett kérdésre röpke gondolkodást követően Varga Zsuzsanna szállodaigazgató. – Mindennek az alapja a közös gondolatiság, a két cég azonos szemlélete: prémiumszolgáltatásokat nyújtunk a vendégek, a klubtagok, a partnerek, a vásárlók számára. Szeretjük a jót, a különlegeset, az izgalmasat, és szeretjük megosztani az élményt.” 

Az Egri vár mellett álló, építészeti szempontból is egyedülálló Imola Hotel Platán 2012-ben nyitotta meg kapuit, a 29 Prémium, 3 Junior és 19 De Luxe lakosztály mindegyike terasszal ellátott, ahonnan – tájolástól függően – káprázatos kilátás nyílik az Eged-hegyre vagy a szállodával közvetlen kapcsolatban álló Egri Termálfürdő méltóságteljes platánokkal szegélyezett területére.

IMOLA PLATÁN – ÍZELÍTŐ

  • Belvárosi lokáció.
  • Falfűtéssel és -hűtéssel rendelkező, zajlmentes klímával és elektromos érnyékolóval felszerelt, 3D-s műsorok vetítésére alkalmas LCD TV-vel, minibárral, széffel ellátott szobák.
  • A hazai hagyományokon alapuló, újhullámos magyar konyha nemzetközi specialitásokkal, kiemelkedő helyi borválasztékkal.
  • Wellness beauty szolgáltatások.
  • Korlátlan, ingyenes Wifi a vendégek számára a hotel teljes területén.
  • Őrzött parkoló a mélygarázsban.

Inspiráló sikerek

„A Wikingekkel közös gondolatiság másik példája, hogy a sikereink inspiráló hatással vannak ránk, azaz nem dőlünk hátra, a további fejlődési lehetőséget keressük. Ez az önbecsülésünk alapja is. Az Imolakul­túra kialakításával eljutunk oda, hogy nem egy szálloda leszünk a sok közül, hanem az első. Jó úton járunk, amit az együttműködő partnereink számának emelkedése, a vendégek visszajelzései, valamint az elnyert díjak is bizonyítanak.”

Az új utak felfedezésében, a kitartó következetességben szintén rokon a két cég. A tekintetet vonzó, környezettudatos üzemeltetési technológiákat alkalmazó hotel filozófiáját tekintve abszolút trenddiktáló a hazai piacon, amely Magyarország első, dedikáltan felnőttbarát szállodája.

Megérdemled

„Kezdetben sok kritikát kaptunk, ám a célunk nem változott, a víziónkból nem engedtünk. Ahogy családbarát, úgy felnőttbarát szállodára is szükség van. Az a tény, hogy kisebb-nagyobb mértékben számos hotel követ minket és újrapozicionálják magukat, az alapgondolatunk helyességét igazolja. Felpörgetett világban élünk.

Az egyes ember életében a gyermek a legnagyobb ajándék, ugyanakkor pontosan tudjuk, hogy szülőként szükségünk van a feltöltődésre, a pihenésre, amivel mindenki jól jár: a szülő kisimultabban tér haza, ezzel pedig a gyermek nyeri a legtöbbet. Egyedülállóan nyugodt környezetben fogadjuk a vendégeinket, akár egyedül, akár a párjukkal érkezzenek. Szállodánk hitvallása, hogy minden felnőtt, minden szülő és nagyszülő megérdemli a kényeztetést, azaz: ha rövid időre is, de a vendég körül forogjon a világ!”

Varga Zsuzsanna
Szállodaigazgató

Az elmondottak fényében nem meglepő: a hotel törzsvendégeinek száma kimondottan magas – a cél, hogy a körük tovább bővüljön a Wiking Yacht Club klubtagjaival.

Mire vevő a Wiking-hajós?

„A két brand szoros partneri együttműködésben dolgozik, kedvezményekkel, promóciókkal kapcsolódunk egymáshoz. A Wiking-klubtagok számára olyan szolgáltatáscsomagot állítottunk össze, amelyet ebben az egységben és ilyen formában kizárólag számukra biztosítunk. Ennek eleme például a páros solar beach – amely kifejezetten a D-vitamin termelődését segíti elő – és a páros masszázs, valamint kedvezményt biztosítunk a további pluszmasszázsok árából. A saját kereteinken belül olyan egyedi ajánlatot állítunk össze a klubtagoknak, amelyet máshol nem kapnak meg.”

De mire vevők a hajósok? „Közösen gondolkodunk a Wikingekkel, ami mindkét fél számára hasznos. Van ennek egyfajta diszkrét bája is, hiszen a Dunától távol, szárazföldi élményeket kínálunk prémiumminőségben a hajózás szerelmeseinek a hajós szezonon kívül, és akár azon belül is.”

kapcsolódási pontok:

Ha A TÖBBET SZERETNÉL TUDNI A SZÁLLODÁRÓL, A SZOLGÁLTATÁSOKRÓL, ITT FOLYTATHATOD A FELFEDEZÉST:

HA TUDNI SZERETNÉD, WIKING KLUBTAGKÉNT MILYEN KEDVEZMÉNYEK VÁRNAK RÁD AZ IMOLA HOTEL PLATÁNBAN, ITT ELOLVASHATOD: