MINDENT TE SEM IRÁNYÍTHATSZ. A HAJÓDAT IGEN.

 

MOTOROS ÉS VITORLÁS HAJÓVEZETŐI KÉPZÉSEK HAZAI VIZEKEN

A Wiking Hajós Akadémia az egyetlen Yacht Club, ahol BELVÍZI és TENGERI jogosítványt kaphatsz anélkül, hogy ezért külföldre kellene utaznod! Velünk a Dunán és a Balatonon megszerezheted a szükséges tudást és gyakorlatot ahhoz, hogy hajódat és jet-skidet hazai és nemzetközi vizeken is vezethesd. 25 éves szakmai múlttal, rutinos oktatókkal és a legmodernebb hajókkal várunk, hogy RUGALMAS, személyre szabott képzési formáink közül megtaláld a számodra legtökéletesebb MOTOROS és VITORLÁS hajóvezetői tanfolyamot.

hajóvezetői oktatás

MIÉRT MENŐK A WIKINGEK?

Mert havonta induló képzéseinkkel fix és rugalmas időpontokban szerezheted meg hajóvezetői jogosítványod akár kiscsoportos, akár egyéni képzéseink keretében. KOMBINÁLT tanfolyamaink lehetővé teszik, hogy egyszerre a motoros és vitorlás engedélyt is megszerezd, vagy akár kiegészítő képzésként az évente több száz sikeres vizsgázóhoz hasonlóan te is nálunk sajátítsd el a legzsiványabb hajós trükköket. A gyakorlati oktatást legújabb járműveinken folytatjuk, így nemcsak a hajózás különleges élményét, de számos hajótípust is megismerhetsz.

hajóvezetés

MIRE VÁRSZ? SZEREZD MEG!

Gyere és csatlakozz a WIKING AKADÉMIÁHOZ! Ismerkedj meg professzionális képzéseinkkel, széles körű szolgáltatásainkkal, a legtutibb hazai és nemzetközi kikötőkkel és a Wiking-közösség exkluzív, vagány életérzésével! Mert aki a Wikingekkel tanul, az igazi Wiking is marad örökre!

wiking hajózás