Budapesti hajós vacsora és élőzenei előadások

Bátran ajánljuk a Silverline Cruises hajós vacsora programját Budapesten, ami egyedülálló módon segít Önnek és kedves partnerének kikapcsolódni egy kellemes, luxus katamarán fedélzetén, ahol nemcsak Budapest belvárosának fantasztikus látnivalóit csodálhatják meg, de kiváló élőzenei előadás is gondoskodik a páratlan hangulatról és a felejthetetlen estéről. Négyfogásos felszolgált menü és ajándék welcome ital várja vendégeinket a háromórás hajózás során, mely alatt élő zongorajáték és ének fogadja a romantikázni vágyókat, illetve hagyományos magyar folklór est invitálja a mulatozás híveit.
Csatlakozzon a Wiking Yacht Club ajánlásával ehhez a luxus hajósélményhez és garantáljuk, hogy nem merül feledésbe az este. Legyen leánykérés, évforduló, egy első randevú helyszíne, esetleg egy családi születésnapi parti, hajónk tökéletes lehetőséget nyújt mindazok számára, akik minket választanak az év bármelyik napján, minden este 19:30 órás indulással a 11-es kikötőből, az Erzsébet híd pesti hídfőjénél.

Milyen hajós élményeket ajánlunk még Budapesten?

A Silverline Cruises jóvoltából elérhetőek továbbá "Pizza és Sör" hajós, valamint 75 perces budapesti városnéző programok is, amelyekhez 11 nyelven audio guide rendszert biztosítanak. A városnéző hajó "Hop on - Hop off" jellegének köszönhetően a programok változatos időpontokban is élvezhetők, így téli időszakban 6, nyáron pedig 11 különböző alkalommal tudnak a vendégek be-, és kiszállni a városnéző hajókról, amelyekre a jegyek online foglalhatóak és 48 órán keresztül érvényesek. Ezeket a hajós városnéző programokat nemcsak turistáknak, hanem hazai vendégeknek is bátran ajánljuk, hiszen családdal, barátokkal együtt egy hétvégi kirándulás egyik kiváló megállója lehet a 11-es kikötő, ahonnan a városnéző hajók az év minden napján indulnak. A programról bővebben a hivatalos weboldalon vagy viszonteladó partnereknél tájékozódhat.

Privát hajós rendezvény, hajóbérléssel kapcsolatban, akár esküvőre, legénybúcsúra, leánybúcsúra vagy születésnapi eseményekre a rendezveny@silver-line.hu címen tudnak ajánlatot kérni.

TOP
HÍVÁS
EMAIL