VILÁGMÁRKÁK EGY HELYEN - HAJÓ MÁRKÁINK

QUICKSILVER - Sokat kapsz a pénzedért

Hogyan tudja ezt a Quicksilver? Egyrészt úgy, hogy a gyártás Európában történik, így a hajók árát nem terheli büntetővám, másrészt a gyár a gombhoz varrja a kabátot, vagyis a motorokhoz készülnek a hajók. A Quicksilver rajongótáborát azok alkotják, akik logikusan gondolkodnak, és a pénzükért a lehető legtöbbet szeretnék kapni. Nézz körül te is Európa legvagányabb hajói között és aktivitásodnak megfelelően válassz a több mint 30 modell közül!

SOLLINER- GREEN DREAM BOAT

Az elektromos hajózás egyik kiemelt gyártója. Szinte hihetetlen, ahogy a lengyelországi startup cégből kinőve magát ma már Sibeniktől Miamin át egészen Dubajig szerte a világon elterjedt a termék és ma már szinte a világ minden hajós szegletében ismerik a márkát. Az 100% elektromos hajó stílusa megfogó, letisztult formavilága megfelel a 21. századi trendeknek, az pedig külön irigylésre méltó, hogy mind a tető az 1100 W-os napelemekkel, mind pedig a kokpit asztal, a napozó, valamint a LED hangulatfények a hajó szériafelszerelését képezik.

MEGNÉZEM A KÍNÁLATOT

CROWNLINE - A hajók BMW-je.

Éppen csak index nincs rajta. A Crownline Magyarországon egy jól bevezetett hajótípus, amit a mögöttünk álló, közel 250 db-os értékesítés is igazol. Külső formavilágának és igényes belső kialakításának, részletgazdag felszereltségének köszönhetően mind a fiatal, mind az idősebb korosztály igényeit maximálisan kielégíti. A Crownline adu ásza a személyre szabhatóság és maga az életérzés: a hajós vagányság és a tulajdonosok közti pajkos összekacsintás. A Crownline hajók amellett, hogy ár-érték arányosak, jól tartják az árukat, éppen ezért népszerűek és keresett modellek. Típusai a 18SS-től egészen a 350CR-ig széles körben megtalálhatóak és rendelhetőek.

HARBECK UTÁNFUTÓK - Német minőség, bajor precizitás.

Ez jellemzi a Harbeck alumínium és tűzihorganyzott acélból készült utánfutóit. Akár parti sólyakocsi, jet ski, motoros és vitorlás hajók szállítására használod, az utánfutók között a Harbeck a csúcs. Mi a Wiking Yacht Clubnál saját hajószállításainkat is kizárólag Harbeck utánfutókkal végezzük. Miért? Mert könnyen állítható, szükség esetén az alkatrész-ellátottság megfelelő, nem utolsó sorban a minősége évtizedek óta megbízható

MEGNÉZEM A KÍNÁLATOT

COBALT - Made in America

Minden igaz, amit a Cobaltról hallottál. Prémium minőség, csúcskategóriás ár. Mindez büszkén lobogó zászlóként az 50 éves múltra visszatekintő amerikai hajógyár sikertermékének zászlórúdján, ami nemcsak az Egyesült Államok sztárvilágának szívét ejti rabul nap, mint nap, de a Fehér Ház kertjében is kiváltságos vendégként tündökölt a legutóbbi Made in America rendezvényen. A Cobalt méltán a világ egyik legjobb minőségű hajója 11 méteres kategóriában a nyitott kivitelű, hajtóművel felszerelt hajók között. Innovatív, tágas és erős, a trendeket sosem követi. Ő maga teremti. Széles szín- és formaválaszték jellemzi, Surf Class típusai közül, ami kifejezetten a vízi sport szerelmesei számára került kialakításra, te is könnyen megtalálod a hozzád illő modellt.

MALIBU - Fiatal & Dinamikus

Amikor te irányítod a hullámokat. A Malibu motorcsónakjait kifejezetten vízisportok céljából gyártják. Minden típusa igazi célszerszám, valóságos hullámgyár, amit arra terveztek, hogy a vízisportok szerelmeseit egész évben, kompromisszumok nélkül kiszolgálja. Végtelen színárnyalatban rendelhető. Felszereltségét és kialakítását tekintve a fiatal, dinamikus megoldások jellemzik. Ha hasonlítani szeretnénk valamihez, akkor azt mondanánk, hogy a Malibu hajóknál, akár a videójátékoknál, konfigurációban nincs lehetetlen.

SEALINE - Német tervezés

A piac legújabb üdvöskéje mind formában, mind teljesítményben lenyűgöző. A jellegzetes vonalvezetésnek és a német tervezésnek köszönhetően a Sealine mindegyik típusa megfontolt, jól átgondolt konstrukció eredménye, ami nemcsak szemet gyönyörködtető, de egyben biztonságot és kényelmet is nyújt tulajdonosának. A Sealine 33-53 lábas modelljei között megtalálod mind a nyitott, mind a flybridge kivitelű hajókat, melyek személyre szabott igényeid alapján kollégáinknál egyedileg rövid átfutási idővel rendelhetők.

BENETEAU - Az álom, ami minden hajósnak kell

A Beneteau franciaországi központjával a világ egyik legnagyobb motoros és vitorlás hajógyára. Innováció, kreativitás és egy csipetnyi francia sikkel megszórt elegancia jellemzi a cég közel 60 hajós modell kínálatát. Akár hosszú utakat tervezel, akár egy rövid kiránduláshoz, sportoláshoz pattannál hajóra, legyen tenger, óceán, tavak vagy folyók, terveidhez a Beneteau típusai között minden vágyadhoz megtalálhatod az alkalomhoz és igényeidhez illőt.

WHALY - Strapabíró & Eplusztíthatatlan

LupaWake is ezzel dolgozik, az elemeket pakolják ezzel. Olyan hajómárkát kerestünk, ahol a 18-20 évesek használhaják és szükséges volt a strapabíróság és igénytelenség is. Gyakorlatilag a Whaly motorcsónakok elpusztíthatatlanok, 3 éve használja a LupaWake a hét minden napján! Külmotoros, így olyan konstrukciót kérhetsz, amilyet csak akarsz. A kényelmi funkciót az ára és az igénytelensége kompenzálja. 5 méteres hajót is 12 személyre le lehet vizsgáztatni. Variálható belső kialakíthatóság. Többféle színben elérhető, javasolt hajókölcsönző cégek részére. Hajóvezetői engedély nélkül vezethető.

TOP
HÍVÁS
EMAIL