Skip to main content

ADNI JÓ! • Gyermekjótékonysági hajózás SZŐDLIGET

Eltelt a nyár, szezonzáró rendezvényeinket is elindítottuk már, számunkra mégis fontos a jó ügy, hogy meg-megállva olykor a Wiking Yacht Club hajósaival a hátrányos helyzetű, rászoruló GYEREKEKNEK is együtt SEGÍTSÜNK!

Büszkék vagyunk arra, hogy KLUBTAGJAINK rendszeresen CSATLAKOZNAK kezdeményezéseinkhez, és akár a Wiking-programokon való részvétellel, akár felajánlásokkal önzetlenül és nagylelkűen támogatják a rászoruló gyerekeket.

Idén második gyermekjótékonysági hajós rendezvényünkként 2021. szeptember 11-et tűztük ki dátumul, hogy a Sződligeti Önkormányzat, valamint a Sződligeti Gondozási Központ bevonásával 60 gyermeket láthassunk vendégül kikötőnkben, és egy fantasztikus gyereknappal – evéssel, ivással és egy felejthetetlen ÉLMÉNYHAJÓZÁSSAL – mosolyt csaljunk a kicsik arcára.

PROGRAM:
• Dátum: 2021. szeptember 11. szombat, 10.00-14.00 óra között
• Érkezés: 10.00-11.00 │ a WYC Sződligeti kikötőjébe, ahol a Gondozási Központ munkatársaival együtt fogadjuk a gyerekeket
• Közös kihajózás: 11.00-12.00
• Ebéd: 12.00-13.00
• Szabadfoglalkozás és játék a kikötőben 14.00-ig

TÁMOGATÁS
• Ha az eseményen nem tudsz részt venni, de játékokkal, könyvekkel vagy ruhákkal szívesen segítenéd a rászoruló gyermekek életét, vedd fel velünk a kapcsolatot és eljuttatjuk felajánlásodat a gyermekekhez, családokhoz.
• Bár PÉNZBENI támogatást mi nem fogadunk, a nyár folyamán SZALAI ÁDÁM által aláírt Wiking Yacht Club pólót LICITRE bocsátjuk. Ha szeretnél versenybe szállni ezért a nem mindennapi ereklyéért, küldd el nekünk ajánlatodat ZÁRT LICITKÉNT e-mailben (marketing@wiking.hu), vagy a Facebookon keresztül, privát üzenetként!

Ha úgy érzed, szívesen csatlakoznál kezdeményezésünkhöz és az eseményen 2021. SZEPTEMBER 11-én saját hajóddal, kapitányként részt vennél, várjuk jelentkezésed, hogy együtt adhassunk azoknak a gyerekeknek, akiknek a jóból valamiért kevesebbet mért az élet.

———-
SZÍVESEN LENNÉL A 10 NAGYLELKŰ HAJÓSUNK EGYIKE?

HA IGEN, KÉRJÜK, JELEZD FELÉNK 2021. SZEPTEMBER 10-IG AZ ALÁBBI E-MAILEN!
———-

marketing@wiking.hu

dátum

szept 11 2021
Hoppá! Erről lemaradtál? Iratkozz fel hírlevelünkre és értesülj a programokról első kézből!

időpont

10:00 - 14:00

További információ

Jelentkezés

helyszín

WYC Sződligeti kikötő
Sződliget, Árpád-házi Szent Erzsébet stny., 2133
Jelentkezés