Sebesség, kaland, csodálatos panoráma

Tapasztalt kapitányokkal és kiváló túraútvonalakkal
 
 

ÉLMÉNYHAJÓZÁS A DUNÁN!

Akár együtt buliznátok, akár ajándékba adnád, a dunai ÉLMÉNYHAJÓZÁS igazi vagányság! Születésnap, névnap, lánykérés vagy legénybúcsú? Lepd meg barátaidat, szeretteidet és 5, 7, 10 fős luxus hajóinkkal AJÁNDÉKOZZ igazi élményeket! Válassz exkluzív HAJÓS ÉLMÉNYEINK közül és tedd feledhetetlenné az ünnepet!

MÁR 39 900 FT-TÓL ELÉRHETŐ!!! FIGYELEM! SÚLYOS FÜGGŐSÉGET OKOZ !!! :)!

30 PERCES HAJÓZÁS - Fél óra őrült száguldás le és vissza a Dunán, Budapest legszebb részén.

A Marina Parttól a Szent Gellért térig hajózunk, ahol nemcsak a motorcsónakázás szárnyaló érzését élhetitek át, de a Parlament előtt egy szelfit is lőhettek, hogy örök legyen az élmény és időben megtudja a világ.!

élményhajózásbudapesti hajóbérlés

60 PERCES HAJÓZÁS - Egy kényelmes, de mégis izgalmas budapesti városnézés, vagy egy tempós kanyar Szentendréig és vissza.

A Marina Parttól a Nemzeti Színházig vagy Szentendréig motorcsónakázunk. Ennek során a Dunáról megnézzük Budapest gyönyörű látványosságait, vagy a Duna part természeti szépségeit. Válaszd akár a várost, akár a természetet, az egyórás hajós kaland igazi kikapcsolódást nyújt mindenkinek.!

2 ÓRÁS HAJÓZÁS - Azoknak akik nem tudnak dönteni a város és a természet között, inkább belekóstolnak mindkettőbe.

A Marina Parttól indulva motorcsónakkal bebarangoljuk a Dunát Szentendrétől a Nemzeti Színházig. A kétórás hajóút hátterét Budapest építészeti remekei és a természet csodás színei biztosítják, a felejthetetlen élményekről pedig igazi Wikingekhez méltón mi gondoskodunk.!

3 ÓRÁS HAJÓZÁS -  Akik nem csak a száguldásra kíváncsiak, hanem a hajós élet minden élményére.

Tökéletes program a vízi élményekkel fűszerezett kikapcsolódáshoz! Miután a Marina Parton felszedtük a horgonyt, motorcsónakon elhajózunk Szentendréig, és a szigetet megkerülve egy kellemes ebéd mellett Dunabogdányban megpihenünk. Miután ettünk-ittunk és szusszantunk, hajóra szállva visszatérünk budapesti kikötőnkbe.

Ha az élményhajózás során megtetszik az érzés és egy kicsit többre vágysz, lehetőséget biztosítunk arra is, hogy professzionális képzéseinken rövid idő alatt megszerezd motoros és vitorlás hajóvezetői jogosítványod a Wiking Yacht Akadémián!

Varga Miklós

Ügyvezető Igazgató

+36 20 974 5952