Skip to main content

A hajó, amelyben keveredik a technológia és az elegancia. Az élmény, amelyet az erő és a stílus tesz teljessé.

Az elektromos jachtok forradalma a küszöbön áll. Egyre többen hajlanak a környezettudatosabb megoldások felé, számukra pedig igazán jó választás ez a hajótípus, amely az innovációnak köszönhetően semmivel sem marad el elődjétől, a benzines verziótól. Az elektromos jachtok tervezésekor nem született kompromisszum, ezek a járművek egyszerre kínálják a legjobb teljesítményt a legnagyobb kényelemmel. 

ElőnyökHajókrólRendelés folyamataKínálatunkKapcsolat

Az elektromos jachtok előnyei

Energia a motorban

Típusuktól és méretüktől függően az elektromos jachtok energiamixe napenergiából (fotovoltaikus panelek), szélből (turbinák) és a vízenergia-termelésből (a passzív hajócsavar mozgásából származó regeneratív energia) tevődik össze. Ezekből az elemekből kinyert energiát a jacht akkumulátorbankjában tárolják, és az elektromos motor működtetésére használják fel.

Környezetbarát luxus

A pihenés szó átértékelődig ezeken az elektromos jachtokon. Az utazás velük nagyobb luxus, hiszen sokkal csendesebb nyaralást tesznek lehetővé. Emellett rezgés- és füstmentes működésüknek köszönhetően pihentetőbb is az utazás. Így már valóban csak a zenére vagy a madárcsicsergésre lehet koncentrálni.

Elegáns kivitelezés

Az elektromos jachtok úgy okoznak feltűnést, hogy kivitelezésüknél a minimalista stílusra törekedtek. Egyszerű vonalak, melyek a szélsőséges időjáráshoz és a különböző vízi körülményekhez is alkalmazkodnak. Az eleganciát és a kényelmet a jachtok luxusfelszereltségével egészítették ki.

Maximális vezetési élmény

Az elektromos jachtok hajótest formáját hidrodinamikailag optimalizáltak, ez is elősegíti az energiatakarékos és áramvonalas vezetést. Emellett a hajótesteket úgy alakították ki, hogy az segítse a hajó siklását a vízen, ezzel biztosítva a maximálás vezetési élményt.

Az elektromos jachtokkal a hajózás, mint fogalom új értelmet nyer, ugyanis általuk kompromisszumok nélkül kerülhetünk tökéletes harmóniába a környezettel.

Az elektromos jachtok fejlett elektromos motorokkal rendelkeznek, amelyek az autonómia és a teljesítmény legjavát kínálják a felelősségteljes és felejthetetlen jachtozás élménye érdekében. Az innovatív meghajtási megoldásoknak köszönhetően az elektromos jachtok benzines verzióikkal szemben egy környezetkímélőbb megoldást kínálnak, emellett használatukkal jelentősen csökkenthető az üzemeltetési költség. Óriási előnynek számít, hogy az elektromos jachtokkal képesek vagyunk minimalizálni vagy akár teljesen meg is szüntetni a károsanyag-kibocsátást.

Hódolj kedvenc hobbidnak büntetlenül! Kerülj harmóniába a természettel, és élvezd magad körül a nyugalmat és a csendet!

A megrendelés folyamata

01.

Kapcsolatfelvétel

Új, elektromos jachtod már csak egy karnyújtásnyira van. Lépj kapcsolatba értékesítőinkkel személyesen, vagy a honlapon keresztül!

02.

Preferenciák meghatározása

A te hajód, ahogy te szeretnéd. Kollégánkkal lehetőséged lesz átbeszélni a személyes preferenciákat, amelyek alapján kiválaszthatod a tökéletes hajómárkát és -típust. 

03.

Extrák kiválasztása

Kollégáink azon vannak, hogy mindenki a saját álomhajóját tudja megvásárolni. Mondd el nekünk, hogy milyen extrákra vágysz, mi pedig segítünk kiválasztani a tökéletes megoldásokat!

04.

Fizetés

A tökéletes elektromos hajó kiválasztása után lehetőséget biztosítunk az fizetés ütemezésének és a pontos részletek tisztázására.

05.

Átvétel

A fizetés után az utolsó lépés az új elektromos jachtod átvétele. Ne feledd, mi hosszú távon állunk majd melletted, hiszen egy stabil partnerrel a legjobb a hajózás!

Elektromos hajó kínálatunk

Vedd fel velünk a kapcsolatot!