Skip to main content
Hajóznál, de nem tudod, hol köss ki? Duna menti programokra vágysz, de nincs ötleted, hogy mit hol merre találsz? Kapd elő okostelefonodat és töltsd le díjmentesen a DunApp mobilapplikációt, hiszen éppen most adjuk kezedbe a megoldást!

VÍZRE SZÁLLT A DunApp!

Örömmel jelentjük be, hogy a Wiking Yacht Club égisze alatt elindítottuk Magyarország első hajós applikációját, a DunAppot, amely 2020. júniusa óta minden dunai hajós kedvenc útitársa! Az idei év legnagyobb fejlesztése egy olyan mobilalkalmazás, amely a hajósok életét a vízi útvonaltervezéssel, bóják és folyamkilométerek feltüntetésével nemcsak megkönnyíti, de biztonságossá is teszi. Amellett, hogy a vízi térkép segítségével már a kezdő hajósok is a legnagyobb biztonsággal tatra pattanhatnak, a DunApp mobilalkalmazás megannyi színes programmal, étteremmel, kikötővel és szálláslehetőséggel várja a felhasználókat.

A DunApp CÉLJA

Az applikációt azért hoztuk létre, hogy a színes programoknak, hasznos kikötői információknak, széles skálán elérhető éttermeknek és szállásoknak köszönhetően akár a vizek szerelmesei, akár a hajóval nem rendelkező, kikapcsolódásra vágyó honpolgárok és külföldi turisták is értékkel tölthessék meg a rendelkezésre álló szabadidőt, és a Duna magyarországi szakaszát egy mobiltelefonra letölthető térkép segítségével barangolhassák be, felfedezve azokat a helyeket, amelyekről eddig nem tudtak, vagy esetleg információ hiányában nem mertek elindulni.

MIÉRT OLYAN KLASSZ A DunApp?

Miután a hajós ember sem mindig vízen közlekedik és a programlehetőségeket is egész évben elérhetővé szerettük volna tenni, így a vízi navigáció mellé a szárazföldi navigációt is integráltuk az applikációba. Ezzel a megoldással azt értük el, hogy akár a Dunán vagy annak mentén, akár az ország bármely más, Dunától távolabb eső részén tervez a felhasználó útvonalat, mind vízi, mind szárazföldi navigációval könnyen megtalálja a kitűzött desztinációkat.

A DunApp másik hasznos funkciója, amit a hajósok értékelnek csak igazán, hogy a hajó kötelező felszerelésének számító, vaskos Hajózási Szabályzat szintén megtalálható az appban. A HSZ integrálásával így nemcsak az ellenőrző hatóságnak lehet „bemutatni” egy karmozdulattal a jogszabályban előírtakat, de a környezetet is védjük, hiszen ezzel megóvtuk és meg is ölelgettük a papír előállításához szükséges fákat.

TERVEZZ, HAJÓZZ, SZÓRAKOZZ!

Az iOS és Android okostelefonokra egyaránt díjmentesen letölthető mobilapplikációban a szűrőfeltételek – hely és/vagy időpont – meghatározásával igazán könnyű a barangolás. Bár a DunApp már vízre szállt, mi mégis folyamatosan fejlesztjük, építjük-szépítjük azt a visszajelzések és a felhasználói igények alapján.
De nézzük, mi minden az, ami már most is elérhető funkció és az értékes időtöltést támogatja!

· Fantasztikus zenei, kulturális, gasztronómiai és sport programok
· Vízi és szárazföldi navigáció
· Biztonságos hajózás a bójákkal, folyamkilométerekkel, veszélyzónákkal feltüntetett hajós térkép segítségével
· Vízi benzinkutak, tankolási lehetőségek feltüntetése
· Sólyapályák és kikötői szolgáltatások a Dunán
· Egyszerű tájékozódási lehetőség, biztonságos hajózás
· Azonnali információ a szálláshelyekről, éttermekről és kikötőkről, közvetlen kapcsolatfelvételi lehetőséggel
· A Hajózási Szabályzat mindig kéznél van

A Duna legmenőbb, és eddigi egyetlen programtervező mobilapplikációja mind iOS-re, mind Android készülékre díjmentesen letölthető, így, ha te is szívesen kipróbálnád, milyen fantasztikus programlehetőségekkel a mobilodban vághatsz neki 2020 őszének, nincs más dolgod, mint letölteni a DunAppot!

TÖLTSD LE ÉS REGISZTRÁLJ A DunAppba ITT!

CSATLAKOZZ A DunApphoz FACEBOOKON!

Ha letöltötted és a Menüben regisztráltad magad Facebook profiloddal vagy e-mail címeddel, csatlakozz hozzánk Facebookon is! Változatos programokkal, színes információkkal és hasznos ötletekkel szórakoztatunk és tesszük még kényelmesebbé várhatóan legújabb kedvencedet, a DunApp mobilapplikációt!

Facebook Oldal

DunApp Videó