„GO FASTER” │ Akár 100%-os nyári CROWNLINE kedvezmények a Wiking Yacht Clubban!

AKCIÓ

JÚLIUSBAN & AUGUSZTUSBAN

100 % MEGTAKARÍTÁSSAL

AKCIÓ

SZEPTEMBERBEN & OKTÓBERBEN

75 % MEGTAKARÍTÁSSAL

AKCIÓ

NOVEMBERBEN & DECEMBERBEN

50 % MEGTAKARÍTÁSSAL

CROWNLINE 205 SS

SZEXI, SPORTOS MEGJELENÉS, BIZTONSÁGOS STABILITÁSSAL

A Crownline tervezői csapata úgy alkotta meg ezt a 21'9 ″ méretű hajót, hogy miközben az meglehetősen hosszú, nagy testtel rendelkezik, mégis meg tudta őrizni szexi karcsú formáját, melyet meghosszabbít a szokásos inverz borotvagélbevonat. A hatékony tervezésnek köszönhetően a sportos stílusú hajó biztonságos és kényelmes utazást biztosít. Stabilitása kiemelkedő, még a nagy sebességgel bevett kanyarokban is.

CROWNLINE 205 SS

CROWNLINE 205 SS

CROWNLINE 215 SS

A SPORTOS ÉS KÉNYELMES CSODA

A Forte gélbevonat tökéletesen hangsúlyozza ennek a hajónak a sportos sziluettjét. Kontúrjait tovább javítja a Crownline szabadalmaztatott FAST Tab® házteste, amely nemcsak magában foglalja a 215 SS jellegzetes „sportkocsi” stílusát, hanem a biztonságos és kényelmes utazást is biztosít a tervezési hatékonyság és a nagy sebességű kanyarok stabilitása révén. Az átjáró a maximális kényelem érdekében párnázott. A teljes hosszúságú napozóágy tökéletes a pihentető relaxáláshoz.

CROWNLINE 215 SS

CROWNLINE 215 SS

Crownline 225 SS

ELEGÁNSAN KARCSÚ, MÉGIS SPORTOS MODELL

A Crownline hajók karcsú, szexi stílusukról híresek és ez alól a 225 SS sem kivétel. A szokásos Forte gélbevonatminta és a rozsdamentes acél fedélbetétek gyönyörűen hangsúlyozzák a bowrider görbe profilját. Az oldalsó bejárat egy L alakú pilótafülkéhez vezet, ahol bőven van hely a barátok számára is. Egy újabb sportos és biztonságos hajó a stílusos pihenéshez.

CROWNLINE 225 SS

CROWNLINE 225 SS

CROWNLINE 235 SS

KÉNYELMES, BIZTONSÁGOS ÉS SPORTOS – A CSALÁD KEDVENCE

A 235 SS a Crownline a szabadalmaztatott és bevált F.A.S.T. Tab® vázzal rendelkezik a sportos stílusú vonalak kialakítása és a biztonságos és kényelmes utazás biztosítása érdekében. Az oldalprofil rozsdamentes acélból készült, fúvókákkal és stílusos rozsdamentes acél díszítéssel rendelkezik. A túlméretezett, teljesen integrált úszóplató „puha tapintású” szőnyeggel lett ellátva, amely tovább fokozza a hajózás során a kényelmet és a biztonságot. Ideális családi kiruccanásokhoz.

CROWNLINE 235 SS

CROWNLINE 235 SS

CROWNLINE 265 SS

A PIHENÉS EGYIK LEGSTÍLUSOSABB JÁRMŰVE

A Forte gélbevonat mintája és a rozsdamentes acél fedél díszítés gyönyörűen kiemeli ennek a bowridernek a görbe profilját. A 265 SS a Crownline F.A.S.T. Tab® hajótest kialakításán alapul, amely még szebbé teszi a hajó megjelenését, miközben biztonságos és kényelmes utazást biztosít még a nagy sebességű kanyarok bevétele esetén is. Az úszóplató egy standard puha tapintású szőnyeggel rendelkezik, és a rozsdamentes acélból készült négylépcsős létra teszi még kényelmesebbé és egyszerűbbé a fedélzetre történő feljutást.

CROWNLINE 265 SS

CROWNLINE 265 SS

CROWNLINE 280 SS

EGY HAJÓ, AMI A CSALÁD VALAMENNYI TAGJÁT LENYŰGÖZI MAJD – SPORT ÉS PIHENÉS LUXUSKIVITELBEN

A Crownline 280 SS nem csak karcsú és rendkívül stílusos, hanem kifejezetten a sebesség kedvelői számára lett tervezve. Kiváló választás, ha szívesen használná sportolási céllal, mint például wakeboardozáshoz, vagy vízisízéshez, de hagyományos hajózáshoz, pihenéshez is elsőosztályú. Teljesítménye kiemelkedő, miközben a pihenéshez is tökéletesen felszerelt. A kényelmes hátsó elektromos napozóágy kettős hajtóművel lehetővé teszi az ülés tetszőleges szögbe történő elhelyezését.

CROWNLINE 280 SS

CROWNLINE 280 SS

CROWNLINE 290 SS

KÉNYELMES, TÁGAS, BIZTONSÁGOS - A CSALÁD ÉS A BARÁTOK KEDVENCE

Szuper sportos formatervezés, és minden olyan kényelmi funkció, amivel órákon át pihenhet és szórakozhat a vizen.
A Crownline 290 SS „go fast” stílusa kiváló teljesítményt ígér (amit a F.A.S.T. Tab® ház is biztosít!). A fedélzetet és a házat úgy tervezték, hogy maximalizálják a helyet, a teljesítményt és a szórakozást! A Social Swim ™ fedélzeten két Wet Sounds hangszóró található, összesen pedig nyolc (8) a hajón! A tervezők törekedtek a hajó valamennyi területén tágas tereket létrehozni, így a pilótafülke is rendkívül kényelmes, beszélgetésbarát kialakítást nyert.

CROWNLINE 290 SS

CROWNLINE 290 SS

CROWNLINE E 225

TÁGAS BELSŐ TEREK, MAXIMÁLIS KÉNYELEM

Az Eclipse E 225-et úgy tervezték, hogy kényelmes és befogadó legyen, anélkül, hogy elveszítené a szexi, vonzó stílusvonalakat és azt a kiemelkedően jó teljesítményt, amelyről a Crownline hajók híresek. A F.A.S.T. Tab® ház növeli az attraktív megjelenést és fokozza a reakcióképességet, a húzóerőt.
A részletekre való figyelem a belső terek kialakításában is megnyilvánul. A pilótafülkét a maximális kényelem és élvezet érdekében tervezték. A három pozícióra állítható hátsó napozó ágyból pihenhet és figyelemmel kísérheti a gyerekeket a vízben.

CROWNLINE E 225

CROWNLINE E 225

- 1 - 2 - 3 - 4 -

AJÁNLATKÉRÉS

Varga Miklós

Yacht Club igazgató

+36 20 974 5952
ertekesites@wiking.hu

TOP
HÍVÁS
EMAIL