„GO FASTER” │ Akár 100%-os nyári CROWNLINE kedvezmények a Wiking Yacht Clubban!

AKCIÓ

JÚLIUSBAN & AUGUSZTUSBAN

100 % MEGTAKARÍTÁSSAL

AKCIÓ

SZEPTEMBERBEN & OKTÓBERBEN

75 % MEGTAKARÍTÁSSAL

AKCIÓ

NOVEMBERBEN & DECEMBERBEN

50 % MEGTAKARÍTÁSSAL

CROWNLINE 264 CR

A CROWNLINE 264 CR-EN AKÁR TÖBB NAPOS KIRÁNDULÁSRA IS INDULHAT

A Crownline 264 CR egyedi stílussal és innovatív tulajdonságokkal bír. A hajóban egy gyönyörű kabin is megbújik, így nyugodtan tölthet el akár egy éjszakát is a tónál. A standard felszereltség közé tartozik a légkondicionáló / fűtő berendezés, alumínium boltív biminnel, automatikus tűzoltó rendszer, pilótafülke-vászon és teljes lakókocsi-vászon csomag, bepattintható Driftwood-szövött szőnyegek a pilótafülkében, mélységi hangjelző, dokkoló - víztartó nyomás alatt álló vízrendszerrel, elektromos emelőmotor nyílás és szinte a végtelenségig sorolhatnánk… 

CROWNLINE 264 CR

CROWNLINE 264 CR

CROWNLINE 294 CR

EBBEN A HAJÓBAN BENNE VAN MINDEN, AMIRE SZÜKSÉGED LEHET A HOSSZABB KIHAJÓZÁSOK SORÁN

A Crownline 294 CR nemcsak úgy megy, mint egy álom, hanem úgy is néz ki. Élvezd a napsütést a vízen, majd töltsd is ott az éjszakát fényűző hajód maximálisan felszerelt kabinjában. Az alapfelszereltség tartalma: alumínium Marki ív, automatikus tűzoltó rendszer, pilótafülke fedele, teljes lakókocsi vászon, bepattintható Driftwood szövetű szőnyeg a pilótafülkében, DTS (digitális fojtószelep és váltó vezérlés ikermotorokhoz), mélységi hangjelző, dokkoló víztartó nyomás alatt vízrendszer, kettős akkumulátor kapcsoló, elektromos pilótafülke rács, elektromos emelő motoros nyílás és megannyi egyéb kényelmi funkció.

CROWNLINE 294 CR

CROWNLINE 294 CR

CROWNLINE 350 SY

A TÖKÉLETES ÚTITÁRS, AMIT MINDENKI MEGIRIGYEL MAJD

Ha nem szereted, ha mindenki a te hajódat csodálja, ne a Crownline 350 SY-t válaszd. Ez a hajó maga a csoda! Ez a művészien megkomponált 36’-os cruiser a legkorszerűbb, legmodernebb hajók közé tartozik. Ha hosszabb hajózásokat tervezel, amit nem szeretnél egy apró kis dobozszerű hálóban eltölteni, ez a hajó lesz számodra a tökéletes választás. Tágas, modern, gyönyörű.

CROWNLINE 350 SY

CROWNLINE 350 SY

CROWNLINE E 235 SURF

EGY SZUPER HAJÓ A VÍZISPORTOK SZERELMESEINEK

Mit lehet tenni, ha apa wakeboardozni, anya vizisízni, a gyerekek pedig szörfözni akarnak? Be kell szerezni egy Crownline E 235 SURF-öt! Ez a hajó sokoldalúságával garantáltan leveszi majd a lábáról az egész családot! A sokszínű vízisportokat kedvelő családok számára abszolút ez a tökéletes választás!

CROWNLINE E 235 SURF

CROWNLINE E 235 SURF

CROWNLINE E 255 SURF

RENDKÍVÜLI GYORSULÁS, ÜGYES MANŐVEREZÉS

Az E 255 SURF elsőosztályú hajó a vízi sportok űzéséhez. Wakeboard, vízisí, szörf mind biztonságosan és maximális élménnyel űzhető egy ilyen hajó birtokában. A Crownline F.A.S.T. Tab® alap testét használva, az E 255 Surf rendkívül jól gyorsul és nagyon ügyes a manőverezésben. Ha hajózás során a kalandokat, az izgalmat keresed, ezt a modellt neked találták ki!

CROWNLINE E 255 SURF

CROWNLINE E 255 SURF

CROWNLINE 265 SS SURF

A CROWNLINE SURF–CSALÁD LEGNAGYOBB HAJÓJA

A 265 SS Surf a legújabb és legnagyobb hajó a Crownline szörfös hajócsaládjában! A fedélzet kényelmes és rengeteg hellyel bír, a hajó kimagaslóan jól gyorsul és elsőosztályú sportélményt nyújt. Ennél a hajónál a Volvo Forward Drive a támasztékot a hajtótengely alsó része elé helyezi, így biztosítva, hogy a szörfözés, wakeboardodás a szabadon álló propeller mögött is maximálisan biztonságos legyen.

CROWNLINE 265 SS SURF

CROWNLINE 265 SS SURF

CROWNLINE E 275 SURF

AZ E 275 SURF-BEN MEGTALÁLHATOD A TÖKÉLETES SPORTHAJÓT

A Crownline tervező csapata egyesítette a rendkívül népszerű Eclipse sorozatának kényelmét és tulajdonságait a Volvo Forward Drive új technológiájával, hogy létrehozzák a tökéletes szörfös, vízisís, wakeboardos sporthajót. Ezt találod meg az E 275 SURF modellben.

CROWNLINE E 275 SURF

CROWNLINE E 275 SURF

- 1 - 2 - 34 -

AJÁNLATKÉRÉS

Varga Miklós

Yacht Club igazgató

+36 20 974 5952
ertekesites@wiking.hu

TOP
HÍVÁS
EMAIL