„GO FASTER” │ Akár 100%-os nyári CROWNLINE kedvezmények a Wiking Yacht Clubban!

AKCIÓ

JÚLIUSBAN & AUGUSZTUSBAN

100 % MEGTAKARÍTÁSSAL

AKCIÓ

SZEPTEMBERBEN & OKTÓBERBEN

75 % MEGTAKARÍTÁSSAL

AKCIÓ

NOVEMBERBEN & DECEMBERBEN

50 % MEGTAKARÍTÁSSAL

CROWNLINE E 235 XS

KISEBB MÉRETŰ ÁM KÉNYELMES HAJÓ, PRAKTIKUS KIALAKÍTÁSSAL

A Crownline E 235 XS egy karcsú, gyors stílusú sportcsónak, komfortos fedélzettel. A hajó hajtását egy külső motor látja el. A hajó a Crownline szabadalmaztatott F.A.S.T. Tab® hajótest konstrukciójára épül, amely stabilizálja a hajótestet a sima, nagy sebességű fordulások során. A hajó teljesítménye elsőosztályú. Egyetlen kört elég tennie vele és garantáltan beleszeret.

CROWNLINE E 235 XS

CROWNLINE E 235 XS

CROWNLINE E255 XS

A HIBÁTLAN KLASSZIKUS

Az E 255 XS az egyik legklasszikusabb hajó a vízen, kanyargós faragott vonalakkal és tipikus Crownline végződéssel, amelyben még a legkritikusabb szemek sem találnak hibát. A szériahajtású E 255 modell egyedi és innovatív tervezésű külső motorral rendelkezik.
A átjáró fedélzet puha tapintású szőnyeggel borított, hátsó elektromos napozóágyakkal, kézmosóval és négylépcsős beszállást segítő létrával van felszerelve.

CROWNLINE E255 XS

CROWNLINE E255 XS

CROWNLINE E 275 XS

HELYBEN NINCS HIÁNY AZ E 275-ÖN!

Az új Crownline Eclipse E275-en (korábban E27) bőven lesz hely minden felszerelésednek. Ez a nagy keresztirányú modell a F.A.S.T. Tab® teljesítményét és a Crownline bowrider szexi stílusú vonalát ötvözi a családbarát fedélzeti hajó szobaszerű kényelmével, amelynek felhasználhatósága nagyobb, mint más, hasonló méretű hajóké.

CROWNLINE E 275 XS

CROWNLINE E 275 XS

CROWNLINE E 285 XS

EZT A HAJÓT CSAK SZERETNI LEHET!

A Crownline Eclipse E 285 XS szerelembe ejt! Ez a 27 ′ 10 ″ -es külső keresztirányú modell egyesíti a F.A.S.T. Tab® teljesítményét és a Crownline bowrider szexi stílusú vonalát a családbarát fedélzeti hajó szobaszerű kényelmével, amelynek felhasználhatósága nagyobb, mint a legtöbb nagyobb méretű hajó esetében.

CROWNLINE E 285 XS

CROWNLINE E 285 XS

CROWNLINE E 305 XS

EGY ÚJABB SPORTOS HAJÓ, FIGYELEMREMÉLTÓ TELJESÍTMÉNNYEL

A Crownline E 305 XS (korábban az E 295 XS) a legújabb és legnagyobb a külső fedélzetű hajó az Eclipse sorozatból. Ez a hajó azoknak a szenvedélyes hajósoknak készült, akik nem akarnak senkit sem a szárazföldön hagyni. Az E 305 XS profilja hozza a Crownline SS modelljeinek karcsú stílusos vonalát, amelyet tökéletesen hangsúlyoz a ragyogó gélbevonat. Egy újabb sportos hajó, kimagasló teljesítménnyel.

CROWNLINE E 305 XS

CROWNLINE E 305 XS

CROWNLINE 270 XSS

ÚJ DIZÁJN ÉS MEGANNYI PLUSZ FUNKCIÓ

Ez a Crownline hajú ÚJ DIZÁJNNAL rendelkezik, ugye neked is tetszik? A 270 XSS a legkisebb az új, hegyes orrú modellek sorozatában 26 ′ 10 ″ -al. Ez a dinamó bővelkedik a funkciókban és úgy hasít, akár egy bajnok. A motor opciók és a standard funkciók listája rendkívül hosszú.
A 270 XSS alapfelszereltségéhez tartozik egy elektromos lehajtható boltív, akkumulátortöltő, szélvédő, Garmin 7 ”érintőképernyő-irányjelző és egy elektromos öblítőfej is.

CROWNLINE 270 XSS

CROWNLINE 270 XSS

CROWNLINE 280 XSS

KIS HAJÓ TENGERNYI EXTRÁVAL

A 280 XSS tervezése során a kényelem és a felhőtlen szórakozás biztosításán volt a hangsúly. A hajó felszereléséhez tartozik egy elektromos lehajtható boltív, akkumulátortöltő, szélvédő, Garmin 7 ”érintőképernyő-irányjelző és egy elektromos öblítőfej.
Az alap felszereltség nem merül ki ennyiben. A 280 XSS alumínium tandemtengelyes pótkocsival van ellátva, mindkét tengelyen fékekkel, LED-es pótkocsi lámpákkal és Fulton Jack és Winch-vel, valamint a V-Block for Windlass-al, a könnyebb szállítás érdekében.

CROWNLINE 280 XSS

CROWNLINE 280 XSS

CROWNLINE 290 XSS

KIS HAJÓ TENGERNYI EXTRÁVAL

A 290 XSS tervezése során a kényelem és a felhőtlen szórakozás biztosításán volt a hangsúly. A hajó felszereléséhez tartozik egy elektromos lehajtható boltív, akkumulátortöltő, szélvédő, Garmin 7 ”érintőképernyő-irányjelző és egy elektromos öblítőfej.
Az alap felszereltség nem merül ki ennyiben. A 290 XSS alumínium tandemtengelyes pótkocsival van ellátva, mindkét tengelyen fékekkel, LED-es pótkocsi lámpákkal és Fulton Jack és Winch-vel, valamint a V-Block for Windlass-al, a könnyebb szállítás érdekében.

CROWNLINE 290 XSS

CROWNLINE 290 XSS

- 1 - 2 - 3 - 4 -

AJÁNLATKÉRÉS

Varga Miklós

Yacht Club igazgató

+36 20 974 5952
ertekesites@wiking.hu

TOP
HÍVÁS
EMAIL