„GO FASTER” │ Akár 100%-os nyári CROWNLINE kedvezmények a Wiking Yacht Clubban!

AKCIÓ

JÚLIUSBAN & AUGUSZTUSBAN

100 % MEGTAKARÍTÁSSAL

AKCIÓ

SZEPTEMBERBEN & OKTÓBERBEN

75 % MEGTAKARÍTÁSSAL

AKCIÓ

NOVEMBERBEN & DECEMBERBEN

50 % MEGTAKARÍTÁSSAL

CROWNLINE E 235

KÉNYELMES PIHENÉS, SPORTOS TELJESÍTMÉNY

A sportos, mégis elegáns stílusú vonalak dinamikus sziluettjét tökéletesen hangsúlyozza az Eclipse E 235 fényes, kettős hajótest gélbevonat-kialakítása. A megjelenést tovább fokozza a Crownline szabadalmaztatott F.A.S.T. Tab® testének kialakítása, ami fokozza a gyorsulási hatékonyságot, stabilitást biztosít nagy fordulatszámon és minimálisra csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Ez a szépség úgy viselkedik, mint egy bowrider, de helyet és kényelmet nyújt az egész fedélzeten.

CROWNLINE E 235

CROWNLINE E 235

CROWNLINE E 255

PIHENÉSHEZ ÉS SPORTOLÁSHOZ IS IDEÁLIS

A Crownline Eclipse E 255 kiválóan alkalmas azon családok számára, amely tagjai sokféle vízi tevékenységet szeretnének kiélvezni: vizisízni, wakeboardozni, hajózni. Nem egy bowrider, de határozottan olyan, mint egy sportjárgány! A teljesítményt és a stílust a Crownline szabadalmaztatott F.A.S.T. Tab® testének kialakítása javítja biztosítja. Az E 255 családbarát, valamennyi lényeges, kényelmet és biztonságot szavatoló alapfunkciót tartalmazó hajó.

CROWNLINE E 255

CROWNLINE E 255

CROWNLINE E275

HELYBEN NINCS HIÁNY AZ E 275-ÖN!

Az új Crownline Eclipse E275-en (korábban E27) bőven lesz hely minden felszerelésednek. Ez a nagy keresztirányú modell a F.A.S.T. Tab® teljesítményét és a Crownline bowrider szexi stílusú vonalát ötvözi a családbarát fedélzeti hajó szobaszerű kényelmével, amelynek felhasználhatósága nagyobb, mint más, hasonló méretű hajóké.

CROWNLINE E275

CROWNLINE E275

CROWNLINE E 285

GRILLEZZEN A VIZEN AZ ÚJ CROWNLINE E 285 FEDÉLZETÉN!

Az ÚJ Crownline E 285 egyszerűen lenyűgöző! Ez a 28 ′ -os keresztirányú modell a F.A.S.T. Tab® teljesítményét és a Crownline bowrider szexi stílusvonalát ötvözi a családbarát fedélzeti hajó szobaszerű kényelmével.
A beszélgetésbarát, J-alakú pilótafülke belső tere és a két deluxe ülés kényelmes felpattintható támaszokkal, valamint Cockpit Galley elektromos grillel és hűtőszekrénnyel rendelkezik! Élvezze a hétvégét családjával és barátaival grillezés mellet, behűtött frissítőkkel.

CROWNLINE E 285

CROWNLINE E 285

CROWNLINE E 305

ELEGÁNS MEGJELENÉS, HATALMAS FEDÉLZETI TÉR, MAXIMÁLIS KÉNYELEM.

Ez a crossover Crownline Eclipse modell igazán egyedi stílusú. Az Eclipse E 305 (korábbi nevén E30) bár már meglehetősen nagy hajó, de még mindig megőrzi ragyogóan elegáns, szexi stílusú vonalát a figyelem felkeltése érdekében. Az ikermotoros használat során a szokásos Joystick kormánymű a hajó egyszerű irányítását biztosítja, kiváló vezetési élménnyel. A hajó prémium kiegészítőkkel van felszerelve a maximális kényelem érdekében.

CROWNLINE E 305

CROWNLINE E 305

CROWNLINE 19 XS

A 19 XS BEBIZONYÍTJA, HOGY NEM MINDEN ESETBEN A MÉRET LÉNYEG

A Crownline 19 XS teljesen fel van szerelve minden standard és kényelmi funkcióval. Ugyanazzal a szakértelemmel és minőségi alkatrészekkel, anyagokkal készült, mint a Crownline nagyobb, drágább hajói. Ezen a hajón minden centimétert átgondoltan használtak fel a maximális kényelem érdekében. A puha tapintású úszóplatform szőnyeg, a rozsdamentes acélból készült négylépcsős létra és az átjáró révén könnyű és biztonságos a ki- és beszállás. Emellett egy praktikus hűtő is beépítésre került a portoldalú úszóplatformba, így nem kell elhagynia a vizet, ha egy hűs itallal frissítené fel magát.

CROWNLINE 19 XS

CROWNLINE 19 XS

CROWNLINE E 205 XS

A LEGJOBB TÁRS A HORGÁSZAT SORÁN

Az E 205 XS úgy lett kialakítva, hogy kis mérete mellett mégis maximálisan tudja hozni azt a komfortérzetet, amit a nagyobb hajók. Szórakozásra és horgászathoz egyaránt ideális.
Ez a 20'4 ″ -es külső dinamó hajtású hajó minden olyan kényelmi opciót és funkciót tartalmaz, amelyet a Crownline-tól elvárhat, és a fantasztikus Fish Package tuning lehetőséggel, ez a gazdaságos családi hajó könnyen a halászok oázisává változtatható.

CROWNLINE E 205 XS

CROWNLINE E 205 XS

CROWNLINE E 215 XS

A VÍZISPORTOK KEDVELŐI IMÁDNI FOGJÁK EZT A MODELLT

A kényelem és a hely maximalizálását célzó Crownline E 215 XS szórakoztató, izgalmas kalandokra csábít.
A Crownline Eclipse sorozatának ez a kiegészítése olyan, mint egy igazi sportkocsi a vízen, amely egészen izgalmas vízi sportokra csábítja tulajdonosait. A hajó ideális vízisíeléshez, wakeboardozáshoz egyaránt. Az E 215 XS mind az elülső, mind a hátsó platformokon Soft Touch szőnyegekkel rendelkezik. Egy hátsó kötélszekrény és egy padlóba zárható tároló biztosítja a sportfelszerelések tárolását.

CROWNLINE E 215 XS

CROWNLINE E 215 XS

- 1 - 2 - 3 - 4 -

AJÁNLATKÉRÉS

Varga Miklós

Yacht Club igazgató

+36 20 974 5952
ertekesites@wiking.hu

TOP