romantikus vacsora budapesten
Valentin-napi programötletek Budapesten
2019-01-29
NŐNAPI PROGRAM BUDAPESTEN
Nőnapi ajándékötletek a Wikingektől!
2019-02-20

Nemzetközi hajókiállítás Budapesten

A legideálisabb alkalom a hajós közösségek összehívására, új hajók bemutatására, vagy csak a csodás hajósélmények felelevenítésére az az időszak, amikor a zord téli időjárásnak köszönhetően holt szezon van. Tisztelet a kivételnek, akik ilyenkor is módot találnak arra, hogy kiéljék hajózás iránti szenvedélyüket távolabbi, meleg helyeken. Többségünk ilyenkor jellemzően a boldog álmodozás hatása alatt tervezi a következő év lehetséges hajós programjait. Ennek a tervezésnek a megkönnyítésére év elején rendezik meg rendszeresen a nívósabbnál nívósabb hajós kiállításokat nemzetközi szinten. Mi most két, számunkra fontos kiállítást említenénk meg ezek közül, egyrészt a már lezajlott, január 19. és 27. között megrendezett düsseldorfi hajókiállítást és a most soron következő, február 21-24. között megrendezésre kerülő Budapest Boat Show-t.

5+1 OK, HOGY MIÉRT LÁTOGASS EL A HAJÓKIÁLLÍTÁSRA

 • Mert élőben megnézheted, megtapogathatod, kipróbálhatod a piac legújabb és legkeresettebb hajóit, vízi járműveit, sporteszközeit
 • Mert minden, hajóvásárlással, jármű összehasonlításokkal, szervizeléssel, tárolással kapcsolatos kérdésedre felkészült kollégáinktól azonnal választ kapsz
 • Mert kényelmesen meg tudjuk nézni együtt a hajókat, amit aztán ott helyben a dudától a kötélig összeállíthatsz és akár AKCIÓS áron meg is vásárolhatsz
 • Mert igényeidnek megfelelően, személyre szabottan tudjuk támogatni hajóvásárlásodat
 • Mert kollégáink számos tippet, trükköt árulnak el hajód karbantartásával kapcsolatosan
 • Mert február 24-én ingyenes a belépés, ha felmutatod hajóvezetői jogosítványodat
 •  

  Budapest Boat Show

  A Hungexpo területén megrendezésre kerülő esemény 4500 m2-en közel 40 kiállítóval várja idén is az érdeklődőket vitorlás, motoros, elektromos hajók és egyéb vízi sportok számtalan újdonságának bemutatásával. A rendezvény a bemutatott termékeken felül rengeteg extra programmal kedveskedik a látogatóknak, úgy mint színpadi beszélgetések, helyszíni vízi bemutatók. A hajókiállítással egyidőben megszervezésre kerülő Utazás Kiállítás mint társkiállítás párhuzamosan fut ugyanebben az időszakban. Fontos megjegyezni, hogy a Budapest Boat Show nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a hazai hajós turizmust a lehető legmagasabb színvonalon támogassa, így idén a Fertő tó, mint díszvendég kerül bemutatásra a látogatók előtt, fellendítve ezzel a hazai érdeklődést a Világörökség részeként számon tartott térség iránt.
   

  ITT TALÁLSZ MEG MINKET!

  HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
  G pavilon G204

  NYITVATARTÁS

  A hajókiállítás minden nap 10:00 és 18:00, vasárnap 10:00 és 17:00 között várja az érdeklődőket Az alábbi címen: 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

  További Hajós Programajánló

  Érdekel a hajózás? Szeretsz mindent, ami a vízzel kapcsolatos, de még nem tartasz ott, hogy saját hajód legyen? Semmi gond! Csatlakozz hozzánk városnéző vagy vacsora hajóink egyikére és élvezd a Duna által nyújtott élményt kedveseddel, családoddal vagy barátaiddal, amint a város két része között elsuhansz városnéző hajóink fedélzetén.
   

  Van már hajód és használnád is?

  Országosan 6 kikötővel állunk rendelkezésedre, hogy a hajód, vízi járműved mindig kéznél legyen és ne kelljen minden egyes használat előtt a szállítással bajlódni. További információért olvasd el hajókikötők oldalunkat és fordulj hozzánk bizalommal.
   
   

  Ne maradj le a 2019-es Budapest Boat Show-ról sem! Próbáld ki legújabb hajóinkat a Wiking Yacht Club standján!