Feliratkozás hírlevélre

ÉlményhajózásBéreljen hajót családjával, barátaival és csodálják meg Budapestet a vízről! A Dunán hajózva egészen más szemszögből ismerhetik meg fővárosunkat.

Vegyen részt hajókirándulásaink egyikén! A szentendrei körút, a visegrádi hajóút vagy a gyönyörű Dunakanyaron áthajózva, az esztergomi túra során felfedezheti a Duna felsőbb szakaszát, annak páratlan természeti látványát.

Vállaljuk céges és magánrendezvények lebonyolítását, akár több hajóval! Ha szeretné elkápráztatni vendégeit, a hajóbérlés kiváló lehetőség Önnek! Egy luxusyacht elegáns helyszínt biztosíthat fontos üzleti megbeszélésekhez, céges rendezvényekhez, partikhoz.

Hajóinkkal különlegessé tehet akár egy eljegyzést, izgalmassá a menyasszonyrablást, fergeteges legénybúcsút, leánybúcsút, esetleg születésnapot tarthat!

Ha a vízi sportok iránt érdeklődik, igény szerint vízisí, wakeboard és tube (fánk) kipróbálására is van lehetőség.

Bérelhető hajóink között mindenki megtalálhatja az alkalomhoz és igényeihez illő típust. Válasszon akár sportos, úgynevezett orrkiülős motorcsónakot vagy induljon útnak egy igényes megjelenésű, számos extrával felszerelt luxusyachttal, ez az alkalom felejthetetlen élményt fog nyújtani a fedélzeten lévők számára!

Bázisunk az óbudai Hajógyári szigeten lévő Wiking Yacht Club. Képzett matrózok és szerelők gondoskodnak a motorcsónakok, yachtok kifogástalan műszaki és esztétikai állapotáról, így kedves vendégeink önfeledten és felhőtlenül élvezhetik a hajózás adta örömöket.

Előzetes megbeszélés alapján a vízitaxi hajók megtekinthetők a kikötőben.

Ajánlott programjaink:

Budapesti városnézés, időtartam: 1 óra
Szentendrei kirándulás, időtartam: 2 óra
Visegrádi túra, időtartam: 3 óra

Programjaink során kikötés esetén 5.000 Ft /óra állásdíj fizetendő.
Kérés szerint a hajókban frissítőket helyezünk el!

Az alábbiakban láthatják vízitaxi flottánk hajóit.

Amennyiben bármilyen kérdésük merülne fel, kérem az alábbi telefonszám érdeklődjenek:

06 20 466 7929

Árainkkal és hajóinkkal kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk!

Hajóink bérelhetőek magáncélra, céges rendezvényekre, valamint fotózási és forgatási helyszínekre is!

Sport hajóink

Crownline 19 SS 5 személyes (Fekete Péter)
Four Winns 195 5 személyes ( Kék villám)
Maxum 1900 SC 5 személyes (Bordó hordó)
Kapcsolat
Kapitányok

Ha igazán adrenalinnövelő élményre vágysz, akkor válaszd sporthajóinkat, amelyek szédítő gyorsasággal szelik a habokat a Duna vizén. Azoknak ajánljuk, akik nem félnek a sebességtől, szeretik az izgalmakat, és nem szimplán sétahajókázásra vágynak. Biztonságos, ugyanakkor nem mindennapi élményben lehet része azoknak, akik egy napot, estét vagy éjszakát szeretnének eltölteni a vízen.

Sétahajózás