Feliratkozás hírlevélre

Miért a Wiking Yacht Club?

Üdvözöljük a Wiking Yacht Clubban!


Hajózik, de nem talál jól megközelíthető, kulturált, minden igényt kielégítő kikötőt? Fontos önnek a megbízható szervizháttér? Hajóját biztonságos, őrzött helyen szeretné tárolni? Pezsgő klubéletre vágyik? Hajózással kapcsolatos kérdéseire szeretne végre szakszerű választ kapni?

Akkor megtalálta, amit keresett!

Manapság egyre többen hódolnak szenvedélyüknek, a hajózásnak, legyen az vitorlás vagy motoros hajó, esetleg yacht. Nem mindegy azonban, hogyan tárolja, tartja karban ezeket az akár milliókat érő vízijárműveket. Ezeknek a kihívásoknak megfelelve fejlesztjük kikötőinket ország szerte. Filozófiánk az, hogy teljes körű szolgáltatást nyújtsunk, hogy a hajózás kizárólag a kikapcsolódásról és az örömről szóljon.


A Hajógyári sziget vállalkozásunk központja. 180 hajó kikötésére van itt lehetőség. Nem csak hazai, de nemzetközi hajóknak is kikötési lehetőséget biztosítunk, amely garantálja az európai szintű, minden kényelemmel felszerelt kikötési lehetőséget az év minden napján. Őrzött, térfigyelő kamerákkal felszerelt rendszer biztosítja a vendégeink biztonságát. Tágas parkolónknak köszönhetően nem kell sokat sétálniuk a hajótulajdonosoknak a hajóikhoz, képzett matrózaink segítségével még a kevesebb rutinnal rendelkező hajósok is gond nélkül kiköthetnek nálunk.


16 éve működő vízi benzinkutunknak köszönhetően a hajók tankolása gyors, biztonságos, és kényelmes. Kikötőink több pontján is lehetőség van ivóvíz- és áramfelvételre, így ha nem szeretné profikra bízni hajójának takarítását, saját kezűleg is tisztíthatja a hajóját.


Széles körű szervizszolgáltatásainknak és szakértelmünknek köszönhetően hajója újszerű állapotát sokáig megtarthatja. Ez nem csak azért fontos, hogy eladás alkalmával az értéke sokkal piacképesebb legyen. Ha megfelelő rendszerességgel tartja karban hajóját, akkor a következő generációk is éppen olyan sok örömet fognak lelni benne, mint ahogyan Ön is.


A hajózási szezon végeztével vállaljuk továbbá hajója télre való felkészítését és tárolását is.


Amennyiben új vagy használt hajót keres, kollégáink segítenek megtalálni az Ön céljainak legmegfelelőbbet. Tapasztalt kollégáink segítségével akár azonnal ki is próbálhatja az Önnek tetsző hajót, valamint elintézzük Ön helyett a hajó vásárlásával, átírásával járó adminisztrációs teendőket.


Ha Ön úgy gondolja, hogy hajójával szívesebben kirándulna az Adria partjai mentén, akkor forduljon hozzánk bizalommal. Rövid határidővel vállaljuk a hajók szállítását a tengerre.


A Margit-híd pesti lábánál, a 11-es kikötőből indul legújabb büszkeségünk, a Wiking sétahajó, amely jelenleg a magyarországi sétahajóflotta legújabb tagja. Hosszú hónapokon át dolgoztunk rajta, a tervezési fázistól kezdve a vízre bocsátásig, és reméljük, hamarosan Önt is a fedélzeten üdvözölhetjük! Részletekért kattintson ide: www.silver-line.hu

Tehát ha új vagy használt hajót keres, ha vitorlás vagy motoros hajó vezetői engedélyt szeretne, ha állandó tárolási lehetőséget keres már meglévő hajójának, vagy ha egyszerűen csak szeretné kellemesen eltölteni az idejét és izgalmas programokra vágyik, akkor válassza a Wiking Yacht Clubbot!
Reméljük Önt is az elégedett ügyfeleink között tudhatjuk!

Sétahajózás